A forgalmi bevitelekben megjelenik a költséghely, témaszám, pozíciószám mezőből az, amelyiket szeretnénk használni. Mindhárom saját törzset jelent, amelyből a forgalmi bizonylatokban kiválasztható (vagy megajánlódik, ha beállításra került az ajánlási szabály) a szükséges. A bizonylatok könyvelési adatai automatikusan felkerülnek a főkönyvbe, amelyből a modul nevével megegyező Témaelszámolás listával tudunk különböző bontásokban adatokat lekérni.

A lista segítségével a párbeszédablak beállításainak megfelelően a megadott könyvelési dimenzió szerinti bontásban és csoportosításban tételesen kerülnek megjelenítésre a könyveléseink Egyenleg összegekkel, vagy Forgalom+Egyenleg összegekkel, vagy Tény+Terv összegekkel, vagy Tény+Terv+Eltérés, vagy Egyenleg+Összes teljesítés+Időszakon belüli teljesítés, valamint Egyenleg+Összes teljesítés+Összes hátralék összegekkel. A lista Excel-be is lekérhető. Ügyfél rendezettség esetén az ügyfelek ügyfélnév szerint kerülnek rendezésre.

Rendelkezésre áll a lista képernyős változata, a Témaelszámolás lekérdezés, amellyel a főkönyvből lekért információk adattartalmát operatív módon a bizonylatig lefúrva lehet megtekinteni.