Menüszalag, avagy Ribbon a sERPában!

A Menüszalag kialakításával célunk, hogy a felhasználóink a lehető legkényelmesebben, hatékonyabban, az egyéb alkalmazásaiknál megszokott módon tudják kezelni a sERPa menüjét is.

A fejlécben található sERPa Menüszalag tartalmazza a feladatok elvégzéséhez szükséges parancsikonokat. Ezek megjelenítése testreszabható, átrendezhető a gyors és kényelmes használat érdekében. A sERPa menüszalag várhatóan az év végi frissítéssel érhető el felhasználóink számára!

Szolgáltatások, termékfejlődés

A Progen Kft. 25. születésnapja alkalmából a múltidézés mellett kiemelkedően fontosnak tartjuk a jövőképünk hangsúlyozását is. Küldetésünk a kezdetek óta, hogy jól használható, a felmerülő igényeket költséghatékonyan kielégítő, korszerű információs rendszereket hozzunk létre és üzemeltessünk. Épp ezért a Partnereinktől érkező konkrét igények mellett folyamatosan törekszünk a rendszereink innovatív fejlesztésére, a szoftverek ergonómiájának javítására is.

A termékek fejlesztése mellett kulcs fontosságú feladatunk a szolgáltatásaink magas minőségének biztosítása. Ennek érdekében szervezeti struktúránkat átalakítottuk ezévben, bővítjük tanácsadói csapatunkat, folyamatos képzéseket biztosítunk kollégáink számára. Tervezhetőbb, áttekinthetőbb fejlesztési ciklusokat vezettünk be, javítottunk projekt- és tesztelési módszertanainkon.

További fontos információk a sERPáról: