Dolgozónkénti összesítő lista [B1_EKL2]

NyomtatásElőzőFejezetKövetkező
Bérszámfejtés > Listák, lekérdezések

Az akcióval az éves bér adatokról összesítő táblázatot nyomtathatunk.

A beviteli ablakban be kell állítanunk a tárgyidőszakot (év és hónap tartomány) és azt, hogy keskeny, vagy széles papírra készüljön a lista, ki kell választanunk az összesítőt B1_EKDEF (melynek a neve szerepel a lista fejlécében), a rendezettséget és a részletezést, valamint meg kell adnunk a állománykód, B_AKG jogviszony B_ASZKG és személykód B_SZTG tartományokat.

Összesítő listán, amennyiben "Személy fejléc" van kiválasztva a belépés és a kilépés dátumát is kiírjuk a listára.

 

Formátum: Keskeny / Széles / Elfordított

Keskeny: A lista soraiban az egyes hónapok vannak, az oszlopokban a paraméterekben definált oszlopok szerepelnek. Maximum 12 oszlop jelenhet meg. Álló papírra történik a nyomtatás.

Széles: A lista soraiban az egyes hónapok vannak, az oszlopokban a paraméterekben definált oszlopok szerepelnek. Maximum 22 oszlop jelenhet meg. Fekvő papírra készül a lista. Maximum 43 soros Széles kukkolót és nyomtatót kell definiálni.

Elfordított: A lista oszlopaiban az egyes hónapok vannak, az sorokban a paraméterekben definált sorok(oszlopok) szerpelnek. Maximum 60 sort lehet definálni. Alapértelmezésben álló orientációban lesz nyomtatva, az egyes oszlopokban 7 helyi érték megjelenítésével. Amennyiben ez kevés, be lehet állítani az OszlSzéles paramétert.

Munkaidő típusa: Teljes / Rész

Személyszűrést hajt végre a program arra vonatkozóan, hogy a lekért időszak végén érvényes állapot alapján a foglalkoztatott teljes vagy rész munkaidőben dolgozott-e. A mezőt üresen is lehet hagyni.

Paraméterek

OszlSzéles