Cikkenkénti értékesítés lista [KL_CFL]

NyomtatásElőzőFejezetKövetkező
Készletek > Lekérdezések, listák Részletek megjelenítése, elrejtése

Az akció segítségével egy megadható dátum tartományra cikkenként (és cikkcsoportonként) összesítve kigyűjthetjük az értékesítést. (A bizonylatok irányát a mozgásnem bevitel további adatainak ügyfélforgalom mezőjében határozhatjuk meg.)

Az értékesített mennyiség számítását szűkíthetjük raktár, rekesz, cikkcsoport, cikkszám, mozgásnem és besorolás szerint.

A lista tartalmazza a cikkszámot, cikkcsoportot, cikknevet, az eladás és a visszáru mennyiségét, a mennyiségi egységet, illetve a választott listasortól függően az egységárat, az értéket, a kedvezményt, a nyilvántartási értéket, az árrést.

A Lista működése ha

Rendezettség: Érték csökkenő / Árrés tömeg csökkenő /  Mennyiség csökkenő és a beállított listasor: "Menny+Ért.eng.nélk+Eng.%+Elad.ért+Nyilv.ért+Árrés", akkor a beviteli ablakban egy új mező jelenik meg: Határérték (%)

Készlet nyomtatás: Ha a rendezettség Cikkszám vagy Cikknév és a csoportosítás Cikkcsoportonként tételes és a listasor Mennyiség vagy Mennyiség+Érték+NyilvÉrték akkor megjelenik egy új inputsor: Készletnyomtatás: Igen / Nem. Ez beállítás szabályozza a készletadatok nyomtatását.

Raktárképlet

Átváltás lásd KL_UFL Átváltás

Határérték

 

Paraméterek

Mezőparaméterezhető

ÁrrésSzámít

Cikknév2

ÉrtékPicture

HaszÁrtáblák

Nyelv

Tömeg