103-as fejlesztési ciklus

NyomtatásElőzőFejezetKövetkező
Üdvözlet

Általános

Újranyomtatott számla eredeti megjelenésének biztosítása

A verziótól kezdve a vevő és az export számlák képét első (Számla fejléccel történő) nyomtatáskor program eltárolja, így biztosítva azt, hogy a bizonylatban tárolt kapcsolt adat utólagos módosítása (pl. ügyfél neve, címe, stb.) esetén se térjen el az újranyomtatott számlakép az eredetitől.

Pénzügy

 

 

Bérszámfejtés

Szabadság órában történő nyilvántartása

Átírásra kerül a szabadság órában való generálása, és nyilvántartása.

Alapértelmezetten napban kerül a szabadság generálásra. Aki szeretné már az idei évet visszamenőleg órában nyilvántartani, akkor a meglévő évre vonatkozó szabadság sort törölni kell, és 2017-re újra generáltatni órában a szabadságokat. Ez a már kivett szabadságokat nem befolyásolja, nem kell újra felvenni őket, és újra sem kell számfejteni az érintett időszakot.

Szabadságnyilvántartó lista

Új lista készült a szabadság nyilvántartásához

Logisztika

Negatív ár kezelése

A Raktárforgalom és az Rendelés is képes negatív árat kezelni. Így megoldható a webshopból negatív áron küldött rendelés fogadása (és abból szállítólevél generálása). Ez pl. a kuponkezelésnél lehet fontos, hiszen a webshop így küldhet "kedvezmény" tételt, melyet a program negatív tételként be tud fogadni.

Új csatolmány szerkezetű fájl a jövedéki nyilvántartáshoz

Megváltozott a szerkezete és az adattartalma a Jövedéki engedélyes vevőnyilvántartás ÁNYK felé átadott VNY csatolmányának. Amennyiben 2017.03.01. utáni időszakra kérjük az adatszolgáltatást, megváltozik a beviteli ablak, és ezzel egyidejűleg az ÁNYK-nak átadott nyomtatvány mellé csatolt VNY fájl szerkezete is.

Egyéb

ADR almodul

A Nagy Machinátor új almodullal egészült ki. Az almodul árával és a bevezetés költségeivel kapcsolatban érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.