104-es fejlesztési ciklus

NyomtatásElőzőFejezetKövetkező
Üdvözlet

Általános

240-nél nagyobb terminálszám tiltása

A telepítőbe nem lehet 240-nél nagyobb terminálszámot írni. Amennyiben kézzel átírjuk a BigmacRC.ini-ben a terminálszámot ennél nagyobbra, a program üzenetet küld, hogy 240-nél nem lehet nagyobb és nem indul el.

Üzenet 240-nél nagyobb terminálszám esetén

Üzenet 240-nél nagyobb terminálszám esetén

Kötetfüggő mezőparaméterezés

A mezőparaméterezés már megadható kötetfüggően is, amivel lehetőség nyílik az azonos akciók kötetenként más-más módon történő alkalmazására anélkül, hogy külön menüket kelljen használni az egyes kötetekre.

Kötet a mezőparaméterben

Kötet a mezőparaméterben

Pénzügy

Előlegszámla sztornírozása

A programban lehetőségünk van kezelni azokat az eseteket, mikor egy kibocsátott és esetleg ki is fizetett előlegbekérőt/előlegszámlát teljes mértékben vissza kell vonni, azaz sztornírozni kell.

Előlegszámla sztornó

Előlegszámla sztornó

Bérszámfejtés

Új jogcím: Bérkorrekció

J1080: Bérkorrekció jogcím került bevezetése a központi struktúrába. Jellemzően bértúlfizetés korrigálására használható. Beállítása szerint ugyanazok a foglalkoztatói és munkavállalói terhek számfejtőnek, mint az alapbérből. Csak azoknak kerül be automatikusan frissítéssel, akiknek a Számfejtés paraméterekben a Központi struktúra adatokat használom mező Igen-en áll.

Logisztika

Szállítórendelés ajánlás készítése

A funkcióval a tényleges, szabad, ill. a szerződhető készlet, valamint a minimum készlet adatai alapján szállítói rendelés ajánlatokat lehet készíteni. Az ajánlatokból szállítói rendeléseket készíthetünk. A rendeléseket (egyenlőre) az Idegen cikkszámokban megadott szállító ügyfelekre készíti el a program (korrekció lehetőségével), de a közeljövőben lehetőség lesz pl. a legolcsóbb ajánlatot adó vagy a legutolsó szállítás ügyfelére is rendelést készíteni.

Rendelendő áruk ajánlása

Rendelendő áruk ajánlása

Egyéb