Eszköztár [UK_ESZKO]

NyomtatásElőzőFejezetKövetkező
Ügyfélkapcsolat-kezelés [CRM]

A funkció segítségével egy olyan kezelő felületet lehet összeállítani, amelyen ikonok segítségével lehet indítani az egyes funkciókat.

A funkciókat az automatikus menüpont segítségével lehet definiálni.

Ablakok

Fejléc

Funkciók

Futtatás

 

Leírás

Gyűjtse össze az Ön számára legfontosabb funkciókat és hozzon létre egy gyorselérési eszköztárat.

Az eszköztárat el tudja indítani a képernyő jobbfelső sarkában található eszköztár ikonnal vagy Ctrl-E funkciógomb megnyomásával. Az Eszköztáron található ikonok elindíthatók egérrel, vagy billentyűzetről a nyilak használatával.

Eszköztár

Eszköztár

Eszköztár üzembe-helyezése

A program telepítése után egy eszköztár automatikusan rendelkezésre áll. A Ctrl-E megnyomása után az Alapfunkció eszköztár (EszközID:3000000002) indul el.

Amennyiben egy másik eszköztárat akarnak alkalmazni menümódosítással lehet az eszköztárat aktiválni.

Az egyes menükbe a képen látható helyen kell az EszközID  paramétert globálisan beállítani. Az EszközID paraméter értékében kell az eszköztár kódját megadni.

EszközID paraméter a menüben

EszközID paraméter a menüben

Tipp: Azt is meg lehet valósítani, hogy egy menü több eszköztárat használjon, attól függően, hogy melyik funkciót indítottuk el a menün belül. Ehhez arra van szükség, hogy a menü szerkezetében a megfelelő helyre legyen beállítva az EszközID paraméter.

Eszköztár létrehozása

Az Eszköztárakat a Rendszerfunkciók menüponton belül található Eszköztár menüponttal lehet létrehozni, módosítani. A ProgEn Kft. a 3.000.000.000 feletti azonosító tartományba küld minta eszköztárakat. Ezeket módosítani nem lehet, viszont az eszköztárakat le lehet másolni.

Eszköztár létrehozása

Eszköztár létrehozása

Az Eszköztár egy gombja alatt lényegében egy Automatikus menüpont indul el. Az automatikus menüpont létrehozásda után egy icont lehet kiválasztani a terminál a gui/icon könyvtárából.

Paraméterek

Üzemmód

Felvétel/Módosítás/Lekérdezés/Futtatás

 

 

EszközID

 

 

 

ProgenRögzít