Az oldal megtekintéséhez kérjük, engedélyezze a JavaScriptet.

sERPa súgó

Navigáció: Logisztika > Készlet > Funkciók

Gyártási szám karton lekérdezés

Ugrás Előző Fel Következő Menü

A funkció célja, a gyártási számok készletmozgásainak nyomon követése. Segítségével megvizsgálhatjuk egy gyártási szám élettörténetét. Segít a készleteltérések okának felderítésében. Amint a neve is mutatja, a gyártási számok mozgásainak részletezésére készült, ezért csak gyártási számos termékre ad vissza adatot.

Párbeszédablak, eredményképernyő

Leírás

Használatának tipikus példája, amikor nem értjük, hogy miért jelez negatív szabad készletet valamely funkció egy gyártási számos terméknél, annak ellenére, hogy a készlet és a karton információk szerint van belőle raktáron a kérdéses időpontban. Ilyenkor legtöbbször az derül ki, hogy ugyan a termékből valóban lenne szabad készlet, azonban a kiválasztott gyártási számból nincs. Ennek vizsgálatában nyújt segítséget a funkció.

Amennyiben van Komissió almodul az adatbázisban, akkor a komissió foglalt mennyiségekről is tájékoztatást nyújt és lehetőséget ad a diszponált-komissiózott mennyiség esetleges eltérésének feltárására és további, gyártási szám szintű vizsgálatára is.

 

 

 

Javasolt almenü

Funkció elérése menüszerkesztéskor: Logisztika / Készlet / Gyártási szám karton lekérdezés

Paraméterek

Lekérdezések általános paraméterei

 

Nyilvántartási ár és érték megjelenítése

Engedélyezett,Tiltott. Tiltott érték esetén nem jelenik meg a Nyilvántartási egységár mező a Gyártási számok táblázatban.