sERPa blog

Tippek, trükkök

2018.03.29

Mit teszünk először, ha új kolléga kezd el dolgozni nálunk? Elkezdjük bevezetni őt a cég életébe: betanítjuk őt a munkafolyamatokba, megismertetjük a környezettel. Ha sERPát használ a vállalatunk, akkor az újonc jogosultságait is be kell állítani! …de nem csak új kolléga esetén lehet szükség a menük változtatására, hisz’ „régi motorosaink” feladatkörei is módosulhatnak.

sERPa blog

2018.02.28

A logisztikai folyamatok sok kiegészítést és hasznos újítást kaptak a sERPa 77-es verzióban!  Többek közt bővült az ártábla adattartalma is, így könnyebb nyomon követni az akciós termékek árait! Szállítólevél bevitel Sokszor szeretnénk a szállítóleveleket, kiszámlázásokat egy gombnyomással elintézni, hiszen vár az ügyfél, minden másodperc számít. A sERPa 77-es verziójától kezdve a műveleteknél meghívhatja a gyorsított […]

Tippek, trükkök

2018.02.15

Ön hogyan szokott új ügyféladatlapot kitölteni egy zsúfolt nap közepén? Előttünk áll az ügyfél, sietne mindenki, mi pedig sebtében beírjuk a legszükségesebb számlázási adatokat, a lehető legkevesebb kérdezősködéssel. Aztán lapozunk is a következő feladatra. Nincs idő többre, hiszen jön a másik partner, csörög a telefon, megérkezett a teherautó a rendeléssel, és elkésünk a következő meetingről. Esetleg nap végén végigfutunk az új adatlapokon, kitöltünk néhány üres rubrikát az internetről levadászott kapcsolati infókkal. Nem lenne jobb egy gombnyomással lekérni és pár másodperc alatt kitölteni az ügyféladatbázis üres részeit?

sERPa blog

2017.05.10

Amennyiben az adott termék minimum készlete éven belül függ a szezonalitástól, a szezonális időszakokat és mennyiségeket a termék adatlapján lehet megadni. Kezdő, valamint záró hónapot és napot lehet felvinni, hiszen a szezonalitás nem függ az évszámtól. Ebből kifolyólag, ha a tavalyi évhez képest változik az időszak és/vagy a mennyiség, azt módosítással fel kell vezetni (a […]

1 / 11

A www.progen.hu sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához. További részletek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás