Adó

NyomtatásElőzőFejezetKövetkező

A sERPa vállalatirányítási rendszer széleskörűen kezeli az adó kérdéskörét. A programmal elkészíthető a magyar jogszabályoknak megfelelő Áfa bevallás és az annak alátámasztására szolgáló analitika. A bevallás kiexportálható a NAV (APEH) Abev programjába. Kimutatható a „Le nem vonható Áfa” és a „Nem visszaigényelhető Áfa” is. Az Áfa arányosított módon is kezelhető. Az export és import készletmozgások bevallása használható az Intrastat, amelyhez kapcsolódóan az adatszolgáltatás elektronikusan is elvégezhető. A jövedéki nyilvántartás listák szintén részét képezik a programnak.

 

A modulból elérhető funkciók a következők: Referencia

 

Leírás

 

Segítségével elkészíthető a magyar jogszabályoknak megfelelő áfa bevallás és annak az alátámasztására szolgáló analitika. A bevallás kiexportálható a NAV (APEH) Abev programjába. Kimutatható a „Le nem vonható áfa” és a „Nem visszaigényelhető áfa” is. Az áfa arányosított módon is kezelhető.

Az export és import készletmozgások bevallása az intrastat, amelyhez kapcsolódóan az adatszolgáltatás elektronikusan is elvégezhető. A jövedéki nyilvántartás listák szintén részét képezik a programnak.