3.79

NyomtatásElőzőFejezetKövetkező
Keretrendszer > Fejlesztési ciklus > Korábbi verziók

2018.03.30- 2018.04.30

Megvalósult jelentősebb, érdekesebb fejlesztések

Az új funkciók jogosultsági okokból csak a sERPa rendszermenüben találhatók meg. Azokat át kell másolni a használatukra jogosult felhasználók menüjébe.

 

Online adatszolgáltatás (OSA)

Leírás: https://www.progen.hu/serpa/help/vv_onlineadatszolgaltatas.htm

Keretrendszer

E-mail üzenet küldésénél megnövelésre került a címzettek bevitelére alkalmas mezők mérete, 200 karakterről 800 karakterre.

 

A régi kezelőfelület 2018.06.30. után már nem lesz elérhető, erről bejelentkezéskor kapunk információt, ha még nem a Menüszalagot használjuk.

Bérszámfejtés

Jogcímek, gyűjtők költséghelyenként lista

Új részletezés került kifejlesztére: Tételes - havi bontásban. A dátumtartományba eső jogcímek és gyűjtők havonkénti bontásban kerülnek megjelenítésre a listában - csak Tételes.Táblázatos excel kimenet esetén és csak adott pénzügyi éven belüli lekérésre.

Főkönyv

Lezárás

Módosítottuk a lezárás fő dátumára vonatkozó szabályokat. Ezen túl visszafelé is mozgatható a pénzügyi év elejéig és nem írja ki azt a dörgedelmes üzenetet ami miatt senki nem merte használni. Továbbra is igaz, hogy csak azt a lezárt időszakot zárjuk le ezzel a dátummal amelyen nem szeretnénk már módosítani. Ha a lezárás dátumot visszafelé módosítjuk, akkor a visszanyitott időszak főkönyve megváltozhat (akkor is, ha azt képzeljük, hogy csak egy megjegyzést módosítottunk a korábbi lezárt időszakban.)

Készlet

Vonalkód lista

Új mező került kifejlesztésre a termékleírás pipa után : Méret. A termékleírás mező formázásait megtartva módosítja a megjelenő szöveg méretét Típus = EAN-13 / Kiindulás = Termék esetén QR2 listaváltozaton. Csak akkor módosítható és csak akkor jut érvényre, ha a Termék leírás mező értéke igaz.

Partnerközpont

Új webes funkció került kifejlesztésre 'Berendezések' menü néven, melynek használatával a bejelentkezett ügyfél megtekintheti a saját szerviz berendezéseit és az azokhoz tartozó munkalapokat, vagy karbantartási tervet. Ennek feltétele, hogy rendelkezzen a megfelelő jogosultságokkal és a már említett új menü elemmel.