Frissitendo.xml (Fáljok frissítése)

NyomtatásElőzőFejezetKövetkező
Keretrendszer > Programtelepítés > Kliensindításkor XML fájl vezérlés

Leírás

A sERPa indulásakor a telepítő könyvtárban lévő Frissitendo.xml fájlt beolvassa. (Ha nincs ilyen fájl, akkor nem történik semmi.)

 

Ennek segítségével, ha javításra került például egy olyan hiba, amely nem igényel sERPa frissítést, hanem fájlok másolásával javítható a probléma (amikor csak egy/több fájlt szükséges a felhasználó sERPa kliens könyvtárba másolni), akkor ezt használhatjuk. (Ha megtörtént a fájlok frissítése a klienseken, akkor célszerű a Frissitendo.xml -t törölni!)

 

A FileNev tartalmazhatja a „%telepitokonyvtar%” stringet (idézőjelek nélkül, kis- és nagybetű nem számít). Ez lecserélésre kerül a telepítő könyvtár nevére.

A CelKonyvtar tartalmazhatja a „%serpakonyvtar%” stringet (idézőjelek nélkül, kis- és nagybetű nem számít). Ha a CelKonyvtar nem létezik, akkor létrehozásra kerül.

A fenti %-os változók után írt \ jel opcionális.

Minden sERPa indításkor lefut a bejelentkezés után.

 

Ha ANSI fájlként kerül mentésre, akkor az első sorba be kell írni a kódolást. Pld.: <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-2" ?> Nincs szükség erre a sorra, ha UTF-8 vagy Unicode formátumban kerül mentésre a fájlt.

 

XML leírás

Frissitendo

 File^*

         @FileNev* : varchar(128)

         @CelKonyvtar* : varchar(128)

 /File

/Frissitendo

Példa

<Frissitendo>

 <File FileNev="%telepitokonyvtar%\SzLevelOsszesitoBizSzamonkentL.xsl" CelKonyvtar="%serpakonyvtar%\xls" />

 <File FileNev="%TELEPITOKONYVTAR%SzLevelOsszesitoBizSzamonkentL.PRT.xsl" CelKonyvtar="%SERPAKONYVTAR%xls" />

</Frissitendo>