Szolgáltatások
Melyekkel ügyfeleink versenyképességét, termékeink bevezetését és eredményes használatát segítjük

Finanszírozás

A kis- és középvállalatok integrált vállalatirányítási rendszereinek hazai specialistájaként természetesen ismertek számunkra mindazok a nehézségek, melyekkel a vállalkozásoknak szembe kell nézniük. A versenyszférában töltött több évtizedes tapasztalataink alapján vásárlási kondícióinkat igyekeztünk partnereink igényeinek megfelelően kialakítani.

Ügyfeleinknek az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

  • Egyösszegű vásárlás

Átutalással 8 banki napos fizetési határidővel számla ellenében.

  • Részletfizetés

Részletre történő vásárláskor a számla összege három részben egyenlíthető ki egy éven belül. Vásárláskor a nettó vételár 1/3-a és a teljes áfa összege, második és harmadik részlet a nettó vételár 1/3-1/3 összege fizetendő.

  • Bérlet

Lehetőség van a rendszereink bérlésére is.  A havi bérleti díj a kiválasztott konfiguráció érvényes árjegyzék szerinti vételárának 5%-a Nagy Machinátor és 6%-a sERPa esetében. A bérleti díjat háromhavonta előre kell fizetni.

Vásárláskor a termék ellenértéke a szerződésben meghatározott, bérlet esetén a megállapodás érvényességi idejére szóló Terméktámogatási Csomag igénybevételi jogát tartalmazza. Ennek keretében igénybe vehető a jogszabálykövetés, jogdíjmentesen hozzáférhetők az azonos operációs rendszerre készült új verziók, hívható a Központi Tanácsadó Szolgálat (Nagy Machinátor: 481-9002, sERPa: 481-9003).