Szolgáltatások
Melyekkel ügyfeleink versenyképességét, termékeink bevezetését és eredményes használatát segítjük

Pályázati ügyintézés

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt pályázati konstrukciókat. Leendő partnereink számára vállaljuk, hogy az adott pályázatok feltételei szerint dolgozzuk ki az ajánlatainkat, készítjük el a szükséges szerződéseket és egyéb dokumentumokat.

Pályázati ügyintézés: 2018 legaktuálisabb lehetősége a Modern Vállalkozások Programja, GINOP – 3.2.1. A pályázaton ERP szoftver és ezt kiszolgáló hardver vásárlására igényelhet támogatást.

A “Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!” (GINOP-3.2.1)  azzal a küldetéssel jött létre, hogy a hazai vidéki  mikro-, kis- és középvállalkozások számára segítséget adjon a korszerű informatikai megoldások, eszközök megismerésben, azok bevezetésében, kiválasztásában. Ismerje meg Ön is a programot, és regisztráljon, hogy ezáltal kedvezményekben részesüljön a sERPa rendszer moduljainak díjából és kihasználhassa a pályázat kínálta lehetőségeket! Egyedi kedvezménnyel juthat hozzá a sERPa Integrált Vállalatirányítási rendszerünkhöz, mivel a PROGEN Kft. regisztrált a pályázat által támogatott, minősített szállítók között: www.vallalkozzdigitalisan.hu.

Regisztrálok a kedvezményért!

Válassza a sERPa Integrált Vállalatirányítási rendszert pályázatához, mert:

  • saját fejlesztésű termékünk hatékony, gazdaságosan bevezethető és üzemeltethető megoldásokat nyújt
  • több mint 20 év szakmai tapasztalat áll mögöttünk
  • több mint 2000 gazdálkodó szervezetnél üzemeltetik cégünk termékeit
  • egyedi projektekben is állunk ügyfeleink rendelkezésére
  • 10% kedvezményt adunk a programban regisztrált cégek számára a sERPa moduljainak licencdíjából

Amennyiben pályázni szeretne, keresse fel kollégánkat, hogy egyedi ajánlatot állíthassunk össze, mellyel elindulhat a pályázaton. (Wernitzer Éva – marketing@progen.hu)

Tekintse meg partnereinket, akik már minket választottak. A sERPa Integrált Vállalatirányítási rendszer további lehetőségeiről a honlapunkon tájékozódhat.