Gyártás, termelésirányítás

Maximális hatékonyság a gyártási folyamatok teljes körében, amire az erp rendszerünk lesz a segítségünkre

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK

A PROGEN ERP rendszerei tudnak a piaci változásokra leggyorsabban reagálni, maximalizálva ezzel a termelés hatékonyságát és biztosítani a rugalmasságot a váratlan helyzetekben is

ERP rendszereink gyártó, termelő cégeknek

Integrált, innovatív ERP rendszer

Rugalmas ügyviteli rendszer

A PROGEN ERP rendszerek gyártási, termelési tevékenységet támogató moduljai lehetőséget biztosítanak akár egyedi gyártás, akár egyszerű gyártáskövetési feladatok kezelésére. 

Az ellátási lánc kezelése korábban kizárólag a hatékonyságra összpontosított, azaz arra, hogy hogyan lehetne a vállalat termelési folyamataiból a legtöbbet kihozni. Az üzleti élet felgyorsulásával azonban a termelővállalatok csak akkor tudnak lépést tartani, ha gyorsan és rugalmasan reagálnak a piac változásaira. A rendszereink termelésirányítási funkciócsomagjai lehetővé teszik a gyártók számára, hogy teljes körűen kezeljék a termelés folyamatát, a nyersanyagok beszerzésétől a késztermékek vevőkhöz történő szállításáig.

Kiemelt, kapcsolódó funkciók

Egyeztessünk időpontot!

A bemutatónkat a PROGEN Kft. központjában, vagy az Ön irodájában az ország egész területén – akár online formában is kérheti.


    *Az űrlapon az egyes mezők *-gal jelöltek – ezek kitöltése kötelező, ezek hiányában az űrlap elküldése nem fog megtörténni.