SZENVEDÉLYÜNK A MINŐSÉG

Elsődleges célunk, hogy magas színvonalon teljesítő, valódi értéket teremtő vállalat legyünk, amely széles körben elismert mind az ügyfelek, mind a tágabb szakmai közönség által. Jól működő vállalatként hosszú távon is szeretnénk megfelelni ügyfeleink és munkavállalóink elvárásainak egyaránt.

Küldetésünk megvalósítása érdekében olyan vállalatirányítási rendszereket és IT szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleink számára, amelyek gazdaságosan működtethetők,  rugalmasan igazodnak az erőforrásokhoz, és a jogszabályi előírásoknak mindig naprakészen megfelelnek.
 
Sikerünk titka, hogy a PROGEN neve mára összeforrt a minőség, a megbízhatóság, a pontosság, az igényesség és az emberközpontúság fogalmakkal.
 
Minőségpolitikánk alapja, hogy gazdasági céljainkat csak a minőséggel kapcsolatos célkitűzésekkel együtt tudjuk megvalósítani. Szolgáltatásunk stabil és kimagasló színvonalát a folyamataink szigorú ellenőrzésével garantáljuk.
Minőségpolitika

ISO 9001

Cégünk korán felismerte a kiváló minőség fontosságát, ezért már 1998 őszén megszereztük az ISO 9001 nemzetközi minőségbiztosítási tanúsítványt. Ennek segítségével a teljes működésünket alapjaiban meghatározó minőségirányítási elveket fektettünk le.

Tanúsítvány megtekintése

AAA Bisnode

Európa egyik vezető üzleti információszolgáltatója, a Bisnode csoport értékelése alapján cégünk Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartozik. 2016 óta minden évben megkaptuk a legmagasabb, AAA minősítést, amellyel a magyarországi vállalatok csupán 0,63 %-a rendelkezik.

Superbrands

A PROGEN Kft. 2023-ban is elnyerte a Business Superbrands elismerést, ezért cégünk ezen védjegyek hivatalos használatára jogosult.

Magyar Brands

A PROGEN Kft. 2023-ban a “Magyar Brands” program Kiváló Üzleti Márka kategóriájában is a kitüntetett, díjazott márkák között szerepelt.

Szerethető munkahely

Vállalatunk kiemelten fontosnak tartja, hogy munkavállalói számára megbízható, barátságos és professzionális munkahelyet biztosítson. Büszkék vagyunk rá, hogy 2021-ben már második alkalommal nyertük el a „Szerethető munkahely” címet.