Minősítéseink

A PROGEN Kft. munkáját a tulajdonosi vízió, és cégünk küldetése határozza meg: fő célunk, hogy prosperáló, értéket teremtő vállalat legyünk, amelyet széles körben elismernek, és mind ügyfelei, mind a szakma megbízhatónak tart. Jól működő vállalatként hosszú távon szeretnénk megfelelni ügyfeleink elvárásainak.

Célunk az, hogy az ügyfeleink olyan információtechnikai eszközrendszerhez jussanak, amely gazdaságosan működve, a rendelkezésre álló erőforrásokhoz rugalmasan igazodva, a jogszabályi előírásoknak megfelelve képes igényeiket teljeskörűen kiszolgálni, elégedettségüket napról napra elnyerni.

A Cég hosszú távon sikeres működésének alapfeltétele, hogy a vállalat neve összeforrjon a minőség, ezen belül a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság, igényesség, emberközpontúság és méltányosság fogalmakkal.
Minőségpolitikánk alapja, hogy gazdasági céljainkat csak a minőséggel kapcsolatos célkitűzésekkel együtt tudjuk megvalósítani. Szolgáltatásunk állandóan kiváló minőségét a folyamatok optimalizálásával, ellenőrzésével garantáljuk.

Minőségpolitika

ISO 9001

Cégünk korán felismerte a kiváló minőség fontosságát, ezért már 1998 őszén megszereztük az ISO 9001 nemzetközi minőségbiztosítási tanúsítványt. A szabvány segítségével szervezetünk működésének egészét átszövő minőségirányítási elveket fektettünk le.

Tanúsítvány megtekintése

AAA Bisnode

A PROGEN Kft-t Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé sorolta Európa egyik vezető üzleti információszolgáltatója a Bisnode csoport. 2016 óta minden évben elérte a legmagasabb AAA minősítést, amellyel a magyarországi vállalkozások csupán 0,63 %-a rendelkezik.

Superbrands

A PROGEN Kft. a tavalyi után 2022-ben második alkalommal nyerte el a Business Superbrands elismerést, ezért háromféle logó használatra jogosult a márka.

Magyar Brands

A MagyarBrands programban a Kiváló Üzleti márka kategóriában díjazták a Progent a tavalyi, 2021-es programban. Reményeink szerint a márka a díjazottak között lesz majd a MagyarBrands 2022 programban is.

Szerethető munkahely

Vállalatunk számára nagyon fontos, hogy munkavállalói számára megbízható, barátságos és professzionális munkahelyet biztosítson. 2021-ben második alkalommal nyertük el a „Szerethető munkahely” címet.