KIK VAGYUNK

Küldetésünk, hogy a piac által elismert portfóliónkba tartozó termékek és szolgáltatások igénybevétele során Partnereink a minőség és megbízhatóság élményében részesüljenek. Ennek alapját munkatársaink innovatív szemléletmódja és szakértelme biztosítja. Szakmai és emberi együttműködésünket a megbízhatóság, a szavahihetőség és a hosszú távú perspektivikus gondolkodás határozza meg.

Részletes előzetes felmérés

Részletes előzetes
felmérés

Költséghatékony megoldások

Költséghatékony
megoldások

Széleskörű referencia

Széleskörű
referencia

Szakértő támogatói és fejlesztői háttér

Szakértő támogatói és
fejlesztői háttér

Hazai KKV-kra optimalizált rendszerek

Hazai KKV-kra
optimalizált rendszerek

Stabil, 100% magyar tulajdonú cég

Stabil, 100% magyar
tulajdonú cég

TÖRTÉNETÜNK

 A PROGEN Kft. 1992-ben alakult, azzal a céllal, hogy a hazai kis- és közepes vállalatok informatikájához hatékony, komplex, gazdaságosan bevezethető és üzemeltethető megoldásokat nyújtson.

Fő tevékenységünk a sERPa és a Nagy Machinátor integrált vállalatirányítási rendszerek fejlesztése, bevezetése és támogatása partnereinknél. Kezdetek óta fontos célunk, hogy ügyfeleinknek teljes körű megoldást kínáljunk, ezért 1998-tól Intel partner, 1999-től Microsoft rendszerintegrátorként támogatjuk ügyfeleinket. A 2000-es évben partnereink száma már meghaladta az 1100-at. 2002-ben helyeztük üzembe első Windows-alapú SQL-adatbázisra épült integrált vállalatirányítási rendszerünket, melynek a sERPa nevet adtuk.

A  PROGEN Kft. 100%-ban az alapítók által létrehozott PROGEN Holding Zrt. tulajdona.

A növekedés motorja a magasan képzett szakembergárda, amely biztosítja a nagyfokú hozzáértést mind a szoftvereink fejlesztése, mind a Partnereink támogatása terén.

Folyamatos fejlesztőmunkák eredményeként naprakész, funkcionalitásában és megjelenésében is korszerű rendszereket kínálunk ügyfeleinknek. 2008-ban birtokba vehettük saját irodaházunkat, rendkívül színvonalas, korszerű környezetben folytatódhat a fejlesztési, támogatási tevékenységünk.

A magas színvonalú ügyfélkiszolgálás melletti folyamatos elkötelezettségünket bizonyítja, hogy 1998 óta  ISO 9001 nemzetközi minőségbiztosítási szabvány szerint végezzük tevékenységünket. Folyamatainkat kidolgozott módszertanok és szabályok jellemzik, amely kiterjed a szoftverfejlesztés értékesítés és támogatás területeire is.

Büszkék vagyunk arra, hogy rendszereink több, mint 2000 gazdálkodó szervezetnél üzemelnek szerte Magyarországon.

Tudjon meg többet piacvezető vállalatirányítási és ügyviteli rendszereinkről!

Bemutató kérés

Ismerje meg vezető munkatársainkat!

KOMÁROMI SÁNDOR
KOMÁROMI SÁNDORügyvezető igazgató
LUKÁCS TIBOR
LUKÁCS TIBORügyvezetőigazgató-helyettes, sERPa üzletág igazgató
DR. TORNAI DÁVID
DR. TORNAI DÁVIDkereskedelmi igazgató
FARKAS CSABA
FARKAS CSABANagy Machinátor üzletág igazgató
PÁCZI GÁBOR
PÁCZI GÁBORIT üzemeltetés igazgató
VARGÁNÉ TUNYOGHY MÓNIKA
VARGÁNÉ TUNYOGHY MÓNIKAminőségbiztosítási és ügyviteli igazgató
SZABÓNÉ KONCZ GIZELLA