KIK VAGYUNK

Küldetésünk, hogy megértve Partnereink igényeit olyan kontrolling szemléletű rendszereket fejlesszünk és építsünk ki, amely biztosítja a tudatos vállalatvezetést, a hatékony folyamatokat és az átlátható, eredményes működést.

Részletes előzetes
felmérés

Költséghatékony
megoldások

Széleskörű
referencia

Szakértő támogatói és
fejlesztői háttér

Hazai KKV-kra
optimalizált rendszerek

Stabil, 100% magyar
tulajdonú cég

TÖRTÉNETÜNK

 A PROGEN Kft. 1992-ben alakult, azzal a céllal, hogy a hazai kis- és közepes vállalatok informatikájához hatékony, komplex, gazdaságosan bevezethető és üzemeltethető megoldásokat nyújtson.

Fő tevékenységünk a sERPa és a Nagy Machinátor integrált vállalatirányítási rendszerek fejlesztése, bevezetése és támogatása partnereinknél. Kezdetek óta fontos célunk, hogy ügyfeleinknek teljes körű megoldást kínáljunk, ezért 1998-tól Intel partner, 1999-től Microsoft rendszerintegrátorként támogatjuk ügyfeleinket. A 2000-es évben partnereink száma már meghaladta az 1100-at. 2002-ben helyeztük üzembe első Windows-alapú SQL-adatbázisra épült integrált vállalatirányítási rendszerünket, melynek a sERPa nevet adtuk.

A növekedés motorja a magasan képzett szakembergárda, amely biztosítja a nagyfokú hozzáértést mind a szoftvereink fejlesztése, mind a Partnereink támogatása terén.

Folyamatos fejlesztőmunkák eredményeként naprakész, funkcionalitásában és megjelenésében is korszerű rendszereket kínálunk ügyfeleinknek. 2008-ban birtokba vehettük saját irodaházunkat, rendkívül színvonalas, korszerű környezetben folytatódhat a fejlesztési, támogatási tevékenységünk.

A magas színvonalú ügyfélkiszolgálás melletti folyamatos elkötelezettségünket bizonyítja, hogy 1998 óta  ISO 9001 nemzetközi minőségbiztosítási szabvány szerint végezzük tevékenységünket. Folyamatainkat kidolgozott módszertanok és szabályok jellemzik, amely kiterjed a szoftverfejlesztés értékesítés és támogatás területeire is.

Büszkék vagyunk arra, hogy rendszereink több, mint 2000 gazdálkodó szervezetnél üzemelnek szerte Magyarországon.

Tudjon meg többet piacvezető vállalatirányítási és ügyviteli rendszereinkről!

Bemutató kérés
Bemutató kérés

Ismerje meg vezető munkatársainkat!

KOMÁROMI SÁNDOR
KOMÁROMI SÁNDORügyvezető igazgató
TÓTH ISTVÁN GYÖRGY
TÓTH ISTVÁN GYÖRGYügyvezető igazgató
SZABÓNÉ KONCZ GIZELLA
SZABÓNÉ KONCZ GIZELLAgazdasági igazgató
BEREGSZÁSZI GELLÉRT
BEREGSZÁSZI GELLÉRTsERPa kereskedelmi igazgató
WERNITZER ÉVA
WERNITZER ÉVAmarketing igazgató
LUKÁCS TIBOR
LUKÁCS TIBORsERPa fejlesztési igazgató
FARKAS CSABA
FARKAS CSABANagy Machinátor üzletág igazgató
PÁCZI GÁBOR
PÁCZI GÁBORIT üzemeltetés igazgató
VARGÁNÉ TUNYOGHY MÓNIKA
VARGÁNÉ TUNYOGHY MÓNIKAminőségbiztosítási és ügyviteli igazgató

PÁLYÁZATAINK

Új innovatív hőkezelési technológiák kutatás-fejlesztése

Innovatív hőkezelési technológiák projekt

A PROGEN Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett,
Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása tárgyú felhívás keretében „Új innovatív hőkezelési technológiák kutatás-fejlesztése” tárgyban pályázatot nyert.

A projekt tárgya anyagtudományi kutatáson alapuló műszaki és technológiai fejlesztés.
Azonosítószáma: KFI_16-1-2017-0192

A projekt 2020. január 31-én lezárult.

Tájékoztató a pályázatról: progenkfi.com
Bővebb leírás a nyertes projekt tárgyáról: Innovatív hőkezelési technológiák

Ultraalacsony permeabilitású toroid magok és azok gyártástechnológiájának kutatás-fejlesztése nagyfrekvenciás és magas hőmérsékletű alkalmazásokhoz

Az NFI alapból megvalósuló projekt

A kedvezményezett neve: PROGEN Mérnöki Fejlesztő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A szerződött támogatás összege: 280.129.180 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 67,99 %

A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt célja egy új, ultra alacsony permabilitású toroid magcsalád, és annak anyagát előállítani képes új gyártóberendezés létrehozása. Az új ötvözetből, új gyártástechnológiával készített mag tervezett alkalmazási hőmérséklete akár 50%-kal magasabb lehet jóval magasabb alkalmazási frekvencián működve. Mindemellett lineáris mágnesezettséggel és nagyon alacsony magveszteséggel is rendelkezik. A jelenleg a piacon elérhető versenytárs gyártók terméke 120-200 celsius fokon, átlag 500kHz-2MHz frekvencián különböző magveszteséggel, linearitás nélküli állnak rendelkezésre.

A projekt tervezett eredménye egy kobalt alapú amorf ötvözetcsalád alkalmazása, melynek megfelelő hőkezelésével olyan ultralágymágneses anyag áll elő, melyből készített toroid magok 10-100 permabilitással rendelkezve akár 260 celsius fokon és akár 30 MHz-en üzemeltethetőek lineáris mágnesezettséggel; mely tulajdonságú magok jelenleg nem kaphatóak a piacon sem hazai, sem nemzetközi viszonylatban. Várakozásaink szerint a magok méretkorlát nélkül állíthatók elő.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.09.30
A projekt azonosító száma: 2019-1.1.1-PIACI-KFI-2019-00375

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS

Cégünk korán felismerte a kiváló minőség fontosságát, ezért már 1998 őszén megszereztük az ISO 9001 nemzetközi minőségbiztosítási tanúsítványt, amely az alábbi tevékenységi köröket tartalmazza: szoftverfejlesztés, értékesítés és szaktanácsadás, hardverértékesítés, szerviztevékenység és hálózatépítés. Az ISO 9001 szabvány segítségével szervezetünk működésének egészét átszövő minőségirányítási elveket fektettünk le. Minőségpolitikánkban megfogalmaztuk, hogy gazdasági céljainkat csak a minőséggel kapcsolatos célkitűzésekkel együtt tudjuk megvalósítani. A vevői igények és elvárások folyamatosan változnak, szolgáltatásunk állandóan kiváló minőségét a folyamatok optimalizálásával, ellenőrzésével garantáljuk.

A PROGEN Kft-t Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé sorolta Európa egyik vezető üzleti információszolgáltatója a Bisnode csoport, 2016-ban. 2017-ben és 2018-ban a legmagasabb AAA minősítést értük el, amellyel a magyarországi vállalkozások csupán 0,63 %-a rendelkezik.

tanusítvány

RÓLUNK MONDTÁK

TE-DI Trade Kft.

“A Partnerközpont alkalmazásával egy rugalmas és naprakész rendszert használhatunk, amely lehetővé teszi, hogy Partnereink mindig az aktuális készletet, illetve az ügyfélcsoportjuknak megfelelő akciós kínálatot lássák, és ügyfélfüggő, egyedi árakon tudjanak vásárolni.”

PÁSZTOR ANDRÁS, ügyvezető igazgató TE-DI Trade Kft
ZLT Magyarország Kft.

“Kiváló minőségű szoftver, elsőrangú támogatói háttér és optimális költségszint a bevezetés és a support során. Az üzleti folyamatok a legmagasabb szinten monitorozhatók, ezért egyszerűsödött a döntés-előkészítés és a vezetői döntéshozatal folyamata.”

SVIDRÓ MÁTYÁS, ügyvezető igazgató ZLT MAGYARORSZÁG KFT.
MANAGE KFT.

“A sERPa-val a könyvelésből Excel táblázatok vagy más fájlok készíthetők, melyek e-mailen is eljuttathatók az ügyfeleinknek, így szolgáltatva tovább alakítható információkat. A számlatükör angol vagy német nyelven is kinyerhető.”

FAZEKAS GÁBOR, ügyvezető MANAGE KFT.
TOMAPLAST KFT.

“Számunkra a rendszer legnagyobb előnye, hogy gyorsan tudunk számlát és szállítólevelet kiállítani.”

TÓTH MIKLÓSNÉ, ügyvezető igazgató TOMAPLAST KFT.
KATOFER KFT.

“A bevezetés óta az adatokat csak egy helyen kell berögzíteni, így a hibalehetőségek is leszűkültek amellett, hogy rengeteg időt takarítunk meg.”

KATÓ ENDRE, ügyvezető igazgató KATOFER KFT.
DEBRECENI SPORTCENTRUM KFT.

“A sERPa Raktárgazdálkodás megoldása és magának a rendszernek az integráltsága nélkülözhetetlen számunkra a mindennapokban.”

ORENDI MIHÁLY, ügyvezető igazgató DEBRECENI SPORTCENTRUM KFT.
CALDERA KFT.

“A Nagy Machinátor ügyviteli szoftvert használjuk, mely lehetőséget ad az adatok Excel táblába történő exportálására, illetve partnereinknél vezetett pénzügyi nyilvántartások importálására is.”

VARGÁNÉ BÓNÁCZ ANIKÓ, ügyvezető igazgató CALDERA KFT.
BEST-OUTSOURCE KFT.

“A kezdetek óta a Nagy Machinátort használjuk és hogy jól választottunk, abban megerősít minket ügyfeleink pozitív visszajelzése is.”

HORVÁTH ANDREA, ügyvezető igazgató BEST-OUTSOURCE KFT.
GOLDENEGGS KFT.

“A rugalmas paraméterezésnek köszönhetően a cégvezetés igényeihez igazított listák segítségével könnyebb és hatékonyabb az irányítás, az információhoz jóval hamarabb jutunk és azok pontosabbak, mint korábban.”

MÉNESI TAMARA, ügyvezető igazgató GOLDENEGGS KFT.

1450

AKTÍV ÜGYFÉL

8200

FELHASZNÁLÓ

28

ÉV TAPASZTALAT