Kik vagyunk

Küldetésünk, hogy a piac által elismert portfóliónkba tartozó termékek és szolgáltatások igénybevétele során Partnereink a minőség és megbízhatóság élményében részesüljenek. Ennek alapját munkatársaink innovatív szemléletmódja és szakértelme biztosítja. Szakmai és emberi együttműködésünket a megbízhatóság, a szavahihetőség és a hosszú távú perspektivikus gondolkodás határozza meg.

A PROGEN rendszereinek és szolgáltatásainak fejlesztése során fokozott figyelmet fordít az ügyfelektől érkező visszajelzésekre, és nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlődésre, mind az alkalmazott technológiák, mind szakembereinek képzése terén.

Munkatársaink innovatív szemléletmódja és szakértelme, saját, magyar fejlesztő csapatunk, megbízható technológiai hátterünk teszi mindezt lehetővé.

Küldetésünk Partnereink stabil, hosszú távú, rugalmas és ügyfélközpontú kiszolgálása, állandó magas minőség és megbízhatóság biztosítása.

Történetünk

A PROGEN Kft. 1992-ben alakult, azzal a céllal, hogy a hazai kis- és közepes vállalatok informatikájához hatékony, komplex, gazdaságosan bevezethető és üzemeltethető megoldásokat nyújtson.

Fő tevékenységünk a sERPa és a Nagy Machinátor integrált vállalatirányítási rendszerek fejlesztése, bevezetése és támogatása partnereinknél. Kezdetek óta fontos célunk, hogy ügyfeleinknek teljes körű megoldást kínáljunk, ezért 1998-tól Intel partner, 1999-től Microsoft rendszerintegrátorként támogatjuk ügyfeleinket. A 2000-es évben partnereink száma már meghaladta az 1100-at. 2002-ben helyeztük üzembe első Windows-alapú SQL-adatbázisra épült integrált vállalatirányítási rendszerünket, melynek a sERPa nevet adtuk.

A PROGEN Kft. 100%-ban az alapítók által létrehozott PROGEN Holding Zrt. tulajdona.

A növekedés motorja a magasan képzett szakembergárda, amely biztosítja a nagyfokú hozzáértést mind a szoftvereink fejlesztése, mind a Partnereink támogatása terén.

Folyamatos fejlesztőmunkák eredményeként naprakész, funkcionalitásában és megjelenésében is korszerű rendszereket kínálunk ügyfeleinknek. 2008-ban birtokba vehettük saját irodaházunkat, rendkívül színvonalas, korszerű környezetben folytatódhat a fejlesztési, támogatási tevékenységünk.

A magas színvonalú ügyfélkiszolgálás melletti folyamatos elkötelezettségünket bizonyítja, hogy 1998 óta ISO 9001 nemzetközi minőségbiztosítási szabvány szerint végezzük tevékenységünket. Folyamatainkat kidolgozott módszertanok és szabályok jellemzik, amely kiterjed a szoftverfejlesztés értékesítés és támogatás területeire is.

Büszkék vagyunk arra, hogy rendszereink több, mint 1200 gazdálkodó szervezetnél üzemelnek szerte Magyarországon.

Ismerje meg vezető munkatársainkat!

Komáromi Sándor
ügyvezető igazgató

Lukács Tibor
ügyvezetőigazgató-helyettes, sERPa üzletág igazgató

Dr. Tornai Dávid
üzletfejlesztési igazgató

Farkas Csaba
Nagy Machinátor üzletág igazgató

Páczi Gábor
IT üzemeltetés igazgató

Vargáné Tunyoghy Mónika
minőségbiztosítási és ügyviteli igazgató

Szabóné Koncz Gizella
gazdasági igazgató

Mérföldköveink

1992

Megalakul a PROGEN Mérnöki Fejlesztő és Szolgáltató Kft.

1998

Megnyílik az első vidéki telephely

1999

Microsoft Rendszerintegrátori cím elnyerése

2002

elindult az első sERPa Integrált Vállalatirányítási Rendszer

2006

sERPa speciálkollégium indult a Szegedi Tudományegyetemen

2008

megújult a Nagy Machinátor Integrált Ügyviteli Rendszer, átadásra került az új irodaház

2012

2400 ügyfél, 50 kolléga, 900 millió Ft árbevétel, elindul a kutatás-fejlesztési divízió

2015

új arculat a cégre és a termékekre

2016

Bisnode AAA tanúsítvány megszerzése

2020

Szerethető Munkahely Díj, aktív szervezetfejlesztés, agilis transzformáció elindítása