KIK VAGYUNK

Küldetésünk, hogy a piac által elismert portfóliónkba tartozó termékek és szolgáltatások igénybevétele során Partnereink a minőség és megbízhatóság élményében részesüljenek. Ennek alapját munkatársaink innovatív szemléletmódja és szakértelme biztosítja. Szakmai és emberi együttműködésünket a megbízhatóság, a szavahihetőség és a hosszú távú perspektivikus gondolkodás határozza meg.

Részletes előzetes felmérés

Részletes előzetes felmérés

Költséghatékony megoldások

Költséghatékony megoldások

Széleskörű referencia

Széleskörű referencia

Szakértő támogatói és fejlesztői háttér

Szakértő támogatói és fejlesztői háttér

Hazai KKV-kra optimalizált rendszerek

Hazai KKV-kra optimalizált rendszerek

Stabil, 100% magyar tulajdonú cég

Stabil, 100% magyar tulajdonú cég

TÖRTÉNETÜNK

 A PROGEN Kft. 1992-ben alakult, azzal a céllal, hogy a hazai kis- és közepes vállalatok informatikájához hatékony, komplex, gazdaságosan bevezethető és üzemeltethető megoldásokat nyújtson.

Fő tevékenységünk a sERPa és a Nagy Machinátor integrált vállalatirányítási rendszerek fejlesztése, bevezetése és támogatása partnereinknél. Kezdetek óta fontos célunk, hogy ügyfeleinknek teljes körű megoldást kínáljunk, ezért 1998-tól Intel partner, 1999-től Microsoft rendszerintegrátorként támogatjuk ügyfeleinket. A 2000-es évben partnereink száma már meghaladta az 1100-at. 2002-ben helyeztük üzembe első Windows-alapú SQL-adatbázisra épült integrált vállalatirányítási rendszerünket, melynek a sERPa nevet adtuk.

A növekedés motorja a magasan képzett szakembergárda, amely biztosítja a nagyfokú hozzáértést mind a szoftvereink fejlesztése, mind a Partnereink támogatása terén.

Folyamatos fejlesztőmunkák eredményeként naprakész, funkcionalitásában és megjelenésében is korszerű rendszereket kínálunk ügyfeleinknek. 2008-ban birtokba vehettük saját irodaházunkat, rendkívül színvonalas, korszerű környezetben folytatódhat a fejlesztési, támogatási tevékenységünk.

A magas színvonalú ügyfélkiszolgálás melletti folyamatos elkötelezettségünket bizonyítja, hogy 1998 óta  ISO 9001 nemzetközi minőségbiztosítási szabvány szerint végezzük tevékenységünket. Folyamatainkat kidolgozott módszertanok és szabályok jellemzik, amely kiterjed a szoftverfejlesztés értékesítés és támogatás területeire is.

Büszkék vagyunk arra, hogy rendszereink több, mint 2000 gazdálkodó szervezetnél üzemelnek szerte Magyarországon.

Tudjon meg többet piacvezető vállalatirányítási és ügyviteli rendszereinkről!

Ismerje meg vezető munkatársainkat!

KOMÁROMI SÁNDOR
KOMÁROMI SÁNDORügyvezető igazgató
TÓTH ISTVÁN GYÖRGY
TÓTH ISTVÁN GYÖRGYügyvezető igazgató
SZABÓNÉ KONCZ GIZELLA
SZABÓNÉ KONCZ GIZELLAgazdasági igazgató
BEREGSZÁSZI GELLÉRT
BEREGSZÁSZI GELLÉRTsERPa kereskedelmi igazgató
WERNITZER ÉVA
WERNITZER ÉVAmarketing igazgató
LUKÁCS TIBOR
LUKÁCS TIBORsERPa fejlesztési igazgató
FARKAS CSABA
FARKAS CSABANagy Machinátor üzletág igazgató
PÁCZI GÁBOR
PÁCZI GÁBORIT üzemeltetés igazgató
VARGÁNÉ TUNYOGHY MÓNIKA
VARGÁNÉ TUNYOGHY MÓNIKAminőségbiztosítási és ügyviteli igazgató

PÁLYÁZATAINK

Új innovatív hőkezelési technológiák kutatás-fejlesztése

Innovatív hőkezelési technológiák projekt

A PROGEN Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett,
Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása tárgyú felhívás keretében „Új innovatív hőkezelési technológiák kutatás-fejlesztése” tárgyban pályázatot nyert.

A projekt tárgya anyagtudományi kutatáson alapuló műszaki és technológiai fejlesztés.
Azonosítószáma: KFI_16-1-2017-0192

A projekt 2020. január 31-én lezárult.

Tájékoztató a pályázatról: progenkfi.com
Bővebb leírás a nyertes projekt tárgyáról: Innovatív hőkezelési technológiák

Ultraalacsony permeabilitású toroid magok és azok gyártástechnológiájának kutatás-fejlesztése nagyfrekvenciás és magas hőmérsékletű alkalmazásokhoz

Az NFI alapból megvalósuló projekt

A kedvezményezett neve: PROGEN Mérnöki Fejlesztő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A szerződött támogatás összege: 280.129.180 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 67,99 %

A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt célja egy új, ultra alacsony permabilitású toroid magcsalád, és annak anyagát előállítani képes új gyártóberendezés létrehozása. Az új ötvözetből, új gyártástechnológiával készített mag tervezett alkalmazási hőmérséklete akár 50%-kal magasabb lehet jóval magasabb alkalmazási frekvencián működve. Mindemellett lineáris mágnesezettséggel és nagyon alacsony magveszteséggel is rendelkezik. A jelenleg a piacon elérhető versenytárs gyártók terméke 120-200 celsius fokon, átlag 500kHz-2MHz frekvencián különböző magveszteséggel, linearitás nélküli állnak rendelkezésre.

A projekt tervezett eredménye egy kobalt alapú amorf ötvözetcsalád alkalmazása, melynek megfelelő hőkezelésével olyan ultralágymágneses anyag áll elő, melyből készített toroid magok 10-100 permabilitással rendelkezve akár 260 celsius fokon és akár 30 MHz-en üzemeltethetőek lineáris mágnesezettséggel; mely tulajdonságú magok jelenleg nem kaphatóak a piacon sem hazai, sem nemzetközi viszonylatban. Várakozásaink szerint a magok méretkorlát nélkül állíthatók elő.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.09.30
A projekt azonosító száma: 2019-1.1.1-PIACI-KFI-2019-00375