Ismerj meg minket

1992.

Megalakul a ProgEn Mérnöki Fejlesztő és Szolgáltató Kft.

1998.

Megnyílik az első vidéki telephely

1999.

Microsoft Rendszerintegrátori cím elnyerése

2002.

elindult az első sERPa Integrált Vállalatirányítási Rendszer

2006.

sERPa speciálkollégium indult a Szegedi Tudományegyetemen

2008.

megújult a Nagy Machinátor Integrált Ügyviteli Rendszer, átadásra került az új irodaház

2012.

2400 ügyfél, 50 kolléga, 900 millió Ft árbevétel, elindul a kutatás-fejlesztési divízió

2015.

új arculat a cégre és a termékekre

2016.

Bisnode AAA tanúsítvány megszerzése

2020.

Szerethető Munkahely Díj, aktív szervezetfejlesztés, agilis transzformáció elindítása

Márkatörténet

A PROGEN Mérnöki Fejlesztő és Szolgáltató Kft. 1992-ben alakult, azzal a céllal, hogy a hazai kis- és középvállalatok informatikájához hatékony, komplex, gazdaságosan bevezethető és üzemeltethető megoldásokat nyújtson. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalat alapítói, jelenleg is vezető szakemberei, a rendszerváltás időszakában a gyorsan változó körülményekhez gyorsan alkalmazkodó ügyviteli rendszert tervezve kifejlesztették a Nagy Machinátor integrál ügyviteli rendszert magyar vállalkozások számára. Az eredmények beigazolták a fejlesztés szükségességét, rövid idő alatt országszerte közel 1000 cég használta PROGEN Kft. rendszerét. A kezdetek óta fontos cél a teljes körű megoldás nyújtása, ezért a szoftverfejlesztés mellett az informatikai üzemeltetési, rendszergazdai feladatokra létrejött üzletág támogatja a Partnereket, 1998-tól Intel partnerként, 1999-től Microsoft rendszerintegrátorként.

A termékek

A PROGEN Kft. saját fejlesztésű termékei a Nagy Machinátor integrált ügyviteli rendszer és a sERPa integrált vállalatirányítási rendszer több mint 2000 gazdálkodó szervezetnél üzemelnek szerte Magyarországon. A Nagy Machinátor közel 30 éve nyújt optimális megoldást a mikro- és kisvállalkozások alapvető üzletviteli adminisztrációs teendőinek ellátására. Használatával a szükséges kimutatások naprakészen valamennyi területen rendelkezésre állnak.

A sERPa integrált vállalatirányítási rendszer fejlesztésekor a PROGEN Kft. fő célja, hogy megértve Partnerek igényeit olyan kontrolling szemléletű rendszert fejlesszen és építsen ki, amely biztosítja a tudatos vállalatvezetést, a hatékony folyamatokat és az átlátható, eredményes működést. A sERPa moduláris felépítésének és széleskörű, folyamatosan bővülő funkcionalitásának köszönhetően gyorsan, megbízhatóan, integráltan képes kielégíteni a pénzügyi, kereskedelmi, logisztika és termelési üzleti folyamatokat.

A PROGEN Kft. a termékeihez ERP tanácsadói és IT üzemeltetési szolgáltatásokkal támogatja ügyfeleit. A közös munka a leendő partner üzleti folyamatainak felmérésével kezdődik, melyet a bevezetési és támogatási szakértői tanácsadás követ. Az IT üzemeltetési szolgáltatás keretében felhő szolgáltatással, rendszertervezéssel, rendszergazdai és informatikai tanácsadással teszi teljessé a szolgáltatási portfóliót.