Megérkezett az új Futárszolgálati interfész!

Tartsa meg versenyelőnyét a webáruházak között!

Érdekel az új Futárszolgálati interfész

Webáruháza van és nagy a csomagforgalom?
Futárszolgálatokkal szállíttat?

Kiemelt funkciók

Végezze kiszállításainak kezelését hatékonyan és gyorsan nagy csomagforgalom esetén is.

Főbb termékelőnyök

  • A bejövő futárszolgálatos rendeléseket automatikusan ellenőrizzük, hogy a választott futárszolgálat által megkövetelt minden adat rendelkezésre áll-e. Hiányosság esetén az illetékest e-mailben értesítjük, hogy legyen ideje a hiányzó adatok pótlására, így minimalizáljuk a sikertelen futárszolgálati kommunikáció lehetőségét.
  • Valamennyi kiszedési módszer esetén biztosítjuk a rendelések küldeményenkénti szedését a keveredések elkerülésére.
  • Egymenetes (rögtön a végleges dobozba történő), vagy két menetes (összegyűjtés, majd dobozokba válogatás) típusú szedés is támogatott.
  • Automatikus e-számla küldés lehetősége elérhető
  • Webáruházból / Partnerközpontból beérkező futárszolgálatos rendelések kezelésének támogatása.
  • Saját kiszállítású csomagok azonosításának és kezelésének támogatása (saját címke generálás a csomagjainkra, mintha mi magunk is futárszolgálatként működnénk).
  • Összetettebb kiszedési folyamat esetén is teljes megoldást kínálunk papír alapú vastag klienses Komissió feldolgozással, vagy a sERPaMobil Egyszerűsített komissió segítségével.
  • Vevőrendelés feldolgozási módtól függetlenül – mobilon, vagy vastag kliensen, Kiadás funkció, Komissió, vagy Szállítólevéllel bevitel használata esetén is – támogatjuk a futárszolgálati folyamatot.

Használja kiszállításaihoz az új sERPa Futárszolgálati interfészt most 20% kedvezménnyel!

Így az interfész ára 1.000.000 Ft helyett

CSAK 799.000 Ft + áfa**

terméktámogatott ügyfeleink számára! Az új sERPa Futárszolgálati interfész felhasználószámtól független, tehát a felhasználók száma nem korlátozott. Az ajánlat bevezetési díjat nem tartalmaz. 

Tekintse meg videón a sERPa Futárszolgálati interfészt:

**Az akció igénybevételének feltételei

A sERPa Futárszolgálati interfész 2023. június 30-ig történő megrendelése esetén az interfész 1.000.000 Ft helyett 20% kedvezménnyel, 799.000 Ft + áfa áron érhető el sERPa terméktámogatott ügyfelek számára.
Az akció a határidőig beérkezett megrendelésekre érvényes, bevezetési díjat nem tartalmaz, és  bármely érvényes Terméktámogatási szerződéssel rendelkező sERPa ügyfél részére elérhető.
 
Jelen tájékoztatás nem teljeskörű, és nem minősül ajánlattételnek. A PROGEN Kft. az akció felfüggesztésének, vagy módosításának jogát fenntartja.

Egyeztessünk időpontot, ahol részletesen
bemutatjuk Önnek az új sERPa Futárszolgálati interfészt!

A bemutatónkat a PROGEN Kft. központjában, vagy az Ön irodájában az ország egész területén – akár online formában is kérheti.


    *Az űrlapon az egyes mezők *-gal jelöltek – ezek kitöltése kötelező, ezek hiányában az űrlap elküldése nem fog megtörténni.