sERPa 3.73 fejlesztési ciklus

A programban történt jogszabálykövetésekről, fejlesztésekről, módosításokról részletesen tájékozódhat a honlapon található fejlesztési tájékoztatóból, vagy a jelentősebb módosításokat kiemelve az internetről is elérhető 3.73: sERPa program helpjéből.

3.73-as fejlesztési tájékoztatóból kiemelt programmódosítások:

Keretrendszer

Kulcs állapot:

Bővítésre került a funkcióban található információ, ezentúl az Aktív munkahelyeket profilra lebontva láthatjuk, az aktív felhasználó profilját is itt tudjuk megnézni, valamint az összes használható profilok számát, és ebből az aktívan használt profilok számát.

Partnerközpont

Székhelyre rendelés:

Új szabályzási lehetőség került kifejlesztésre: Székhelyre rendelés [N]/I. Igaz esetén telephelyválasztáskor a székhelyet is ki lehet választani. Ebben az esetben a generált rendelés ügyféltelephely mező üresen marad.

Jogosultság csoport módosíthatóság:

Új menü paraméter került kifejlesztésre, amely bekapcsolása esetén az ügyféltörzsből is módosítható az ügyfél dolgozójának partnerközpontos jogosultság csoportja. Az új paraméter megnevezése: Jogosultság csoport módosíthatóság (lehet: [Engedélyezett] / [Tiltott].

Rendelés-nyilvántartás

Kifejlesztésre került az Alapértelmezett PDF listaváltozat az áruforgalmi bizonylatok listához.

Szállítóanalitika

Fizetési terv:

Új szabályzási lehetőség került kifejlesztésre: Skontó figyelés [N]/I. Igaz érték esetén a párbeszédablakon megadott esedékesség dátumtartományt a skontóban is keressük. Skontós bizonylatok közül azok kerülnek az eredménybe, melyek számla fizetési határideje, vagy a skontó dátumig értéke beleesik a párbeszédablakon megadott esedékesség dátumtartományba. Ha több ilyen skontó van, akkor a korábbi esedékességű jelenik meg a listán. Ha a „számla esedékessége” és „skontó esedékességig” is megfelel a szűrésnek, akkor a skontó kerül az eredménybe. Skontós eredmény esetén az esedékesség dátum oszlopba a skontó esedékesség dátumig mező értéke kerül. Az egyenleg oszlopba a sorbeli skontóval csökkentett számla végösszeg kerül, levonva belőle az esetleges eddigi kiegyenlítéseket.

Webáruház kapcsolat

A sERPa 3.73-as verziójától, ha a webáruház naplójába (log fájl) hibabejegyzés kerül, akkor minden esetben a hibaüzenet a sERPa hibanaplójában is rögzül. Ezért bármikor értesítést lehet küldeni ezekről az esetekről, a hibanaplóra beállított automatikus üzenet segítségével.

 

A frissítés során kérjük, figyelmesen kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a sikeres telepítés érdekében!

Hangsúlyozottan felhívjuk figyelmét, hogy frissítés előtt biztonsági okokból mindig készítsen adatmentést!

Ha a frissítés során problémája merülne fel kérjük, érdeklődjön kapcsolattartójánál a probléma elhárítása érdekében.