Indul a visszaszámlálás: csak egy hét a NAV Online indulásig!

A NAV Online tesztoldala egy hónapja működik, az „éles” rendszer pedig egy hete indult: ezen a cégek már regisztrálhattak, gyakorolhattak.

A Pénzügyminisztérium tájékoztatása szerint ezzel a lehetőséggel rengetegen éltek már: 55 ezer feletti a regisztrált cégek száma és a kétmilliót is meghaladja a feltöltött számlák mennyisége. „A regisztrációt az első adatszolgáltatással érintett számla kiállításáig kell elvégezni, vagyis július elseje után is lehet.” – áll a Pénzügyminisztérium cikkében, de ők is felhívják rá a figyelmet, hogy nem érdemes kivárni az utolsó pillanatot: jobb, ha felkészül minden cég, és eleve regisztrál, hogy ne az első ilyen számla kiállításakor kelljen nekirugaszkodni ennek.

Nyerő hármas: NAV Online, Vállalkozz Digitálisan program, PROGEN

Július elseje után az elektronikus számlázórendszereknek automatikusan be kell küldeni a számlák adatait a NAV Online felületére, a kézzel kitöltött „papír számlákat” pedig 5 napon belül kell manuálisan feladni ide. A PROGEN Kft. két vonatkozó terméke: a sERPa integrált vállalatirányítási rendszer és a Nagy Machinátor teljes körű ügyviteli rendszer egyaránt felkészült az új teendőkre! Mindkét program legfrissebb verziója tartalmazza a NAV Online adatkapcsolatot.

Minősített szállítóként leendő ügyfeleink számára kedvezményes lehetőséget kínálunk pályázati források igénybevételével a Modern Vállalkozások Programja / Vállalkozz Digitálisan program keretében. A sERPa és a Nagy Machinátor rendszerekhez igényelhető voucher a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalról kérhető. Ne elégedjen meg félmegoldásokkal, keresse a teljes ügyvitelt támogató rendszereinket!

Tudjon meg többet a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz Digitálisan és a PROGEN Kft kedvezményt biztosító együttműködéséről ITT.