SZOLGÁLTATÁSAINK

Hosszú távra tervezünk! Hiszünk abban, hogy az ügyfeleink elégedettsége a legbiztosabb kulcsa a fejlődésünknek, ennek érdekében számos szolgáltatást kínálunk.

Megbízható
felhőszolgáltatás

Tervezhető üzemeltetési
költségek

Gyors, magas szintű
támogatás

Részletes üzleti
folyamatfelmérés

Rendszeres
oktatások

Innovatív
fejlesztések

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL

Progen - felhő szolgáltatásA legkorszerűbb eszközöket, magas szintű szakmai tudást és rendelkezésre állást biztosítunk azon ügyfeleink részére, akik sERPa vagy Nagy Machinátor rendszerük üzemeltetését nem saját szerveren kívánják megoldani. A szolgáltatás keretében nagy kapacitású szervert, tárhelyet, vírusvédelmet és rendszerfelügyeletet kínálunk.

Progen - IT üzemeltetésA PROGEN Kft. majd két évtizedes gyakorlati tapasztalattal rendelkezik informatikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében.

Garanciát vállalunk azért, hogy az általunk forgalmazott hardverberendezések önmagukban vagy rendszerként szállítva minden esetben megfelelnek partnereink magas minőségi és megbízhatósági elvárásainak

Mentés tárolás, bérelhető FTP tárhelyen
Nagyon komoly probléma lehet egy cég életében, ha elvesznek az adatállományai. Ennek leggyakoribb okai:

 • Hardver meghibásodás: A szerver fizikai sérülése vagy súlyos meghibásodása esetén hiába van akár napi gyakoriságú mentés, ha ezek tárolása a szerveren történik nem állítható vissza belőle a program adatállománya.
 • Vírusfertőzés: Az utóbbi években sok problémát okoznak a különböző zsaroló/titkosító vírusok, melyek az ügyfél gépén és hálózatán lévő fájlokat, köztük a Nagy Machinátor állományait is titkosítják. A titkosítás feloldásáért a vírus fejlesztői váltságdíjat kérnek, aminek összege több százezer forint is lehet, melynek kifizetése nem jelent garanciát arra, hogy az ügyfél visszakapja az adatait. A titkosított állományok helyreállításának esélye nagyon kicsi.

Az akár több évnyi elveszett adat rögzítése többheti munkát is igénybe vehet, ami jelentős időbeli és anyagi veszteséget jelent. Erre kínálunk megoldást azzal, hogy a PROGEN Kft. bérelhető FTP tárhelyet biztosít ügyfelei számára, hogy mentéseiket elhelyezhessék ott. A mentések feltöltése a programból automatikusan történik a beállítást követően, az Ügyfélnek nem jelent külön feladatot.

Hardver-szoftver értékesítés
Ügyfeleink számára vállaljuk a teljes informatikai háttér biztosítását, a tervezéstől kezdve a házhozszállítás megszervezésén keresztül a helyszíni üzembe helyezésig. Kínálatunk konfigurációkra, valamint egyéb hardver eszközökre egyaránt kiterjed. Az általunk szállított, kizárólag hivatalos forrásból származó, minőségi alkatrészekből álló, alapos, 24 órás aktív tesztelésen átesett számítógépek hosszú távú megoldást garantálnak.

Rendszertervezés, Rendszergazdai szolgáltatás
A hardvertanácsadás és az üzembe helyezés mellett a vezetékes és vezeték nélküli számítógépes hálózatok tervezését, szerelését, illetve kiépítését is vállaljuk. Ügyfeleink maximális elégedettsége érdekében cégünk rendszergazdai felügyeletet is vállal, kedvező konstrukciók mellett.

Progen - üzleti folyamatfelmérésKonzultációval, programbemutatóval állunk rendelkezésére a PROGEN Kft. központjában vagy az Önök irodájában az ország egész területén.

Az alapvető igények megismerése után részletesen felmérjük leendő Partnerünk üzleti folyamatait, megismerjük pontos tevékenységét és szervezetét. A felmérés eredménye egy részletes követelményspecifikáció, amely alapjául szolgál a licencre, a bevezetési tanácsadásra és az esetlegesen szükséges fejlesztésekre vonatkozó árajánlatunknak, végső soron pedig a szerződéseinknek.

Progen - bevezetési tanácsadásMeggyőződésünk, hogy egy vállalatirányítási rendszer bevezetése legalább olyan fontos és meghatározó feladat, mint maga a kiválasztás folyamata.

A hosszú távú, mindkét fél számára sikeres együttműködés alapja a program jól átgondolt, precíz bevezetése. Több mint 2000 ügyfelünknél szerzett tapasztalatunk alapján dolgoztuk ki projekt módszertanunkat, mely biztosítja a bevezetés sikerességét.

Progen - termék támogatásA bevezetési folyamat lezárását követően Központi Tanácsadó Szolgálatunk veszi át a kapcsolattartást Partnereinkkel.

Kollégáink munkaidőben az Önök rendelkezésre áll programhasználattal kapcsolatos kérdéseinek megválaszolására. A Terméktámogatási Szolgáltatás igénybevételére szerződött Partnereink az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe:

Verziókövetés
Felhasználóink honlapunkon keresztül letölthetik az aktuális programverziót, így Partnereink egy folyamatosan megújuló, modern vállalatirányítási rendszert használhatnak, amely tartalmaz minden egyedi vagy általános programmódosítást, melyek a folyamatos fejlesztés alatt a programba kerültek. A Végfelhasználó a kiadott verziók mellé a honlapról lekérhető Módosítási Tájékoztatókból és a rendszeresen küldött hírlevelekből értesülhet a legújabb újdonságokról.

Jogszabálykövetés
A PROGEN Kft. vállalja, hogy a jogszabályok megváltozása esetén annak megfelelően módosítja a programjai működését. A jogszabályváltozásból eredő programmódosítás csak azokra a jogszabályokra vonatkozik, amely a program megvásárlásakor a rendszer részét képezték.

Központi Tanácsadó Szolgálat
A Központi Tanácsadó Szolgálat a program működésével kapcsolatos kérdésekben munkanapokon 8:30 és 16:30 között áll Partnereink rendelkezésre. A szolgáltatás keretében a program használatával kapcsolatosan felmerült rövid kérdéseket válaszolja meg kollégánk, maximum 15 perc/alkalom időtartamban, az alábbi témákban:

 • programhiba bejelentése,
 • programmódosítási, fejlesztési javaslatok bejelentése,
 • a program használatával kapcsolatosan felmerült rövid kérdések megválaszolása.

Hírlevél
Hírlevél szolgáltatásunkra feliratkozva első kézből értesülhet a verziófrissítések megjelenéséről, illetve az esetleges jogszabályi változásokról, oktatásainkról.

Progen - ERP Tanácsadói szolgáltatásElsőrangúan képzett, tapasztalt ERP tanácsadóink segítik ügyfeleinket azon kérdésekben, melyek nem tartoznak a Terméktámogatási Szolgáltatás kereteibe.

Terméktámogatással rendelkező ügyfeleink külön térítés ellenében az alábbi ERP Tanácsadói szolgáltatások vehetik igénybe:

ERP szakértői támogatás
Partnerünk ügyvitel-szervezési feladatainak megoldása, úgymint

 • Igényfelmérés
 • Követelményspecifikáció készítés
 • Fejlesztési feladatok felmérése
 • Napi munkafolyamatok kialakítása
 • A programmodulok/funkciók alapbeállításának elvégzése (számlatükör, számla sorozatszámok, árképzési szabályok, raktárstruktúra beállítása, mozgásnemek felvétele, stb.),
 • Felhasználói felület testre szabása (menük kialakítása, beviteli funkciók működésének módosítás. pl.: mezőparaméterezés)
 • Riportok, bizonylatok szerkesztése
 • Felhasználói jogosultság kialakítása
 • A nem programhibából eredő szakértői támogatást igénylő kérdések megválaszolása, megoldása.

Programtelepítés, üzembe helyezés, programfrissítés
Program telepítése, üzembe helyezése, frissítése. A telepítés során esetlegesen felmerülő problémák szakszerű megoldása. A működéshez szükséges program beállítások elvégzése.

Programhasználat oktatása
Programfunkciók használatának oktatása a felhasználók részére, a már használt funkciók újdonságainak, a szoftver által kínált lehetőségeknek a részletes ismertetése és begyakorlása.

Adatbázis karbantartás
A Partner számítógépén történt esetleges vállalatirányítási rendszer adatmentések folyamatának kialakítása, ellenőrzése. Az esetleges adatvesztések kárának enyhítése. Eseti vagy rendszeres adatimportálások külső rendszerekből vagy táblázatokból. Eseti vagy rendszeres adatexportálások külső rendszerek felé.

Adatkapcsolatok kialakítása
A PROGEN Kft. rendszerei és más rendszerek (MS Office, ANYK, EDI, WEB áruház, stb.) adatkapcsolatainak összehangolása, illesztése.

Progen - oktatások, képzésekÜgyfeleink részére rendszeresen tartunk költséghatékony csoportos oktatásokat és továbbképzéseket.

A képzéseink témakörei a rendszereink által kiszolgált üzleti területeket vizsgálják, haladó vagy kezdő felhasználók számára összeállítva, rendszeresen kitérnek a jogszabályváltozásokkal kapcsolatos tudnivalókra és az adott területet érintő új fejlesztésekre is. A gyakorló számítógépekkel felszerelt oktatótermünkben a résztvevők azonnal ki is próbálhatják a hallottakat.

Az oktatásokat magasan képzett és gyakorlattal rendelkező szakemberek tartják, költséghatékony módon biztosítva stabil programismeretet résztvevőknek.

Progen - pályázati közreműködésFolyamatosan figyelemmel kísérjük az informatikai beruházások támogatására kiírt pályázati konstrukciókat.

Leendő partnereink számára vállaljuk, hogy az adott pályázatok feltételei szerint dolgozzuk ki az ajánlatainkat, készítjük el a szükséges szerződéseket és egyéb dokumentumokat.

Büszkék vagyunk arra, hogy rendszereink több, mint 2000 gazdálkodó szervezetnél üzemelnek szerte Magyarországon.

Progen - IT üzemeltetés