SZOLGÁLTATÁSAINK

Hosszú távra tervezünk! Hiszünk abban, hogy az ügyfeleink elégedettsége a legbiztosabb kulcsa a fejlődésünknek, ennek érdekében számos szolgáltatást kínálunk.

Megbízható
felhőszolgáltatás

Tervezhető üzemeltetési
költségek

Gyors, magas szintű
támogatás

Részletes üzleti
folyamatfelmérés

Rendszeres
oktatások

Innovatív
fejlesztések

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL

Progen - felhő szolgáltatásA legkorszerűbb eszközöket, magas szintű szakmai tudást és rendelkezésre állást biztosítunk azon ügyfeleink részére, akik sERPa vagy Nagy Machinátor rendszerük üzemeltetését nem saját szerveren kívánják megoldani. A szolgáltatás keretében nagy kapacitású szervert, tárhelyet, vírusvédelmet és rendszerfelügyeletet kínálunk.

Progen - IT üzemeltetésA PROGEN Kft. majd két évtizedes gyakorlati tapasztalattal rendelkezik informatikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében.

Garanciát vállalunk azért, hogy az általunk forgalmazott hardverberendezések önmagukban vagy rendszerként szállítva minden esetben megfelelnek partnereink magas minőségi és megbízhatósági elvárásainak

Mentés tárolás, bérelhető FTP tárhelyen
Nagyon komoly probléma lehet egy cég életében, ha elvesznek az adatállományai. Ennek leggyakoribb okai:

  • Hardver meghibásodás: A szerver fizikai sérülése vagy súlyos meghibásodása esetén hiába van akár napi gyakoriságú mentés, ha ezek tárolása a szerveren történik nem állítható vissza belőle a program adatállománya.
  • Vírusfertőzés: Az utóbbi években sok problémát okoznak a különböző zsaroló/titkosító vírusok, melyek az ügyfél gépén és hálózatán lévő fájlokat, köztük a Nagy Machinátor állományait is titkosítják. A titkosítás feloldásáért a vírus fejlesztői váltságdíjat kérnek, aminek összege több százezer forint is lehet, melynek kifizetése nem jelent garanciát arra, hogy az ügyfél visszakapja az adatait. A titkosított állományok helyreállításának esélye nagyon kicsi.

Az akár több évnyi elveszett adat rögzítése többheti munkát is igénybe vehet, ami jelentős időbeli és anyagi veszteséget jelent. Erre kínálunk megoldást azzal, hogy a PROGEN Kft. bérelhető FTP tárhelyet biztosít ügyfelei számára, hogy mentéseiket elhelyezhessék ott. A mentések feltöltése a programból automatikusan történik a beállítást követően, az Ügyfélnek nem jelent külön feladatot.

Hardver-szoftver értékesítés
Ügyfeleink számára vállaljuk a teljes informatikai háttér biztosítását, a tervezéstől kezdve a házhozszállítás megszervezésén keresztül a helyszíni üzembe helyezésig. Kínálatunk konfigurációkra, valamint egyéb hardver eszközökre egyaránt kiterjed. Az általunk szállított, kizárólag hivatalos forrásból származó, minőségi alkatrészekből álló, alapos, 24 órás aktív tesztelésen átesett számítógépek hosszú távú megoldást garantálnak.

Rendszertervezés, Rendszergazdai szolgáltatás
A hardvertanácsadás és az üzembe helyezés mellett a vezetékes és vezeték nélküli számítógépes hálózatok tervezését, szerelését, illetve kiépítését is vállaljuk. Ügyfeleink maximális elégedettsége érdekében cégünk rendszergazdai felügyeletet is vállal, kedvező konstrukciók mellett.