Integrált ERP rendszer

Hatékony szervezeti és gazdálkodási működés

Díjmentes bemutatókérés

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk, hogy a vállalatirányítási megoldásainkkal minden nap támogatjuk ügyfeleinket a sikerhez vezető úton.

Válasszon optimális
ERP rendszert

Integrált, innovatív rendszer

 

Rugalmas, moduláris rendszer

 

Mire jók az ERP rendszerek?

Az ERP rendszer ma már minden üzletileg sikeres vállalkozás egyik legfontosabb alapja. Segítségével a gyors döntéshozatalhoz azonnal rendelkezésre álló, naprakész, rendszerezett adatokat kaphatunk.

A PROGEN Kft. által készített ERP szoftverek kifejezetten a hazai piaci környezet sajátosságai szerint készültek, a Magyarországon működő KKV és nagyvállalatok számára optimalizáltan. Segítségével a mindennapi üzleti tevékenységek, például a könyvelés, a beszerzés, a projektmenedzsment, a kockázatkezelés, valamint az ellátási lánc (supply chain) területein is komplex képet szerezhet a vállalata működéséről.

A PROGEN által biztosított komplex ERP rendszerek olyan vállalati teljesítménymenedzsment elemeket is tartalmaznak, amelyek segítenek a tervezésben, a költségvetésben, a piaci folyamatok előrejelzésében és a jelentéskészítésben is.

ERP rendszereink
integrációs megoldásai 

Az integrált ERP rendszerünknek lehetősége van kapcsolódni több külső rendszerhez, például webshop motorokhoz, NAV online felületéhez, logisztikai rendszerekhez és kereskedelmi felületekhez.

Ezen rendszerek bevezetésének három fő üzleti célja a munkavégzés gyorsaságának és hatékonyságának növelése, a készletek csökkentése és az IT-költségek csökkentése. Az integrált vállalatirányítási rendszerek mindezen célok elérését hatékonyan támogatják, továbbá számos más előnnyel is járnak, amelyek hozzájárulnak a cégek sikeréhez.

Nagy Machinátor rendszerünkkel integrált külső szoftverek

sERPa rendszerükkel integrált szoftverek

Díjmentes bemutatókérés

Miben tud a PROGEN többet nyújtani Önnek az átlagos ERP szoftvereknél?

Ha szeretné felgyorsítani a vállalatán belül zajló információs folyamatokat, Ha minden eddiginél hatékonyabb szervezeti működést kíván látni, Ha mindig valós adatokon alapuló döntéseket szeretne hozni, És mindezt egyetlen, könnyen kezelhető rendszerből szeretné kezelni, akkor a PROGEN hatékony rendszerei a legjobb megoldást nyújtják Önnek!

Válasszon ERP rendszert az Ön igényeire szabva!

Integrált vállalatirányítási rendszereink a Magyarországon működő vállalatok folyamataira optimalizáltan, speciális iparági igényekre is megoldást nyújtanak. Szoftvereink képesek rugalmasan igazodni a vállalkozás valós igényeihez, így mind felhasználószámban, mind pedig funkcionalitásban együtt növekedni a céggel.

Az ERP rendszer előnyei?

  • Könnyebb és gyorsabb információáramlást biztosít az egyes szervezeti egységek között
  • Hatékonyabb szervezeti működést tesz lehetővé
  • Nélkülözhetetlen segítséget jelent a valós adatokon alapuló döntéshozatal, és a megalapozott menedzsment döntések során
  • Egy egységes rendszerben kezeli a szervezet összes folyamatát
  • Hatékonyan támogatja a tervezést, a költségvetés készítést, a piaci előrejelzéseket és a jelentéskészítést.

Kérjen személyes vagy online  ERP bemutatót tanácsadóinktól!

A díjmentes személyes és online bemutató során tanácsadó kollégánk felméri az Ön igényeit, hogy el tudja dönteni, melyik vállalatirányítási megoldás lenne a legoptimálisabb Önnek.