DIMOP Plusz-1.2.6 pályázat – Digitális Megújulás Operatív Program Plusz

Várhatóan 2024 első felében ismét lehetőséget kapnak a KKV-szektor vállalkozásai a digitalizáció előnyeinek maximális kiaknázására. A DIMOP Plusz-1.2.6 pályázat célja kifejezetten a vállalati digitalizáció támogatása, különösen az ERP rendszerek bevezetésére fókuszálva.  

Azok a vállalkozások, melyek tervezik vállalatirányítási rendszer használatát, pályázhatnak ERP rendszer bevezetés támogatására. 

A DIMOP Plusz-1.2.6 pályázati támogatással igénybe vehető mindkét szoftverünk: a Nagy Machinátor és a sERPa integrált vállalatirányítási rendszerek. A pályázat követelményeinek megfelelnek, így 100%-ban elszámolhatók a költségek. 

Támogatják többek között a pénzügy-számvitel, kontrolling, logisztika, raktárkezelés, bérszámfejtés, kis,- és nagykereskedelem, webshop integráció, számlázás, adminisztráció feladatait.

A DIMOP Plusz-1.2.6 pályázat résztvevői a sERPa vagy Nagy Machinátor vállalatirányítási rendszer beszerzésével átláthatóbbá tehetik a vállalkozás pénzügyeit, optimalizálhatják a működést, és a céget egy lépéssel közelebb vihetik a digitalizált jövőhöz. 

ERP rendszereink pályázati támogatással

Integrált, innovatív ERP rendszer

Rugalmas ügyviteli
rendszer

Miért pályázzon velünk? 

  • Cégünk büszkén áll több, mint 30 éves tapasztalattal a vállalatirányítási rendszerek terén, ez idő alatt több száz vállalkozásnak segítettünk pályázatot nyerni.  
  • Pályázatíróink folyamatosan rendelkezésre állnak. 
  • Értékesítő és tanácsadó kollégáink végig kísérik a folyamaton, mindenben segítenek. 
  • Vállaljuk a rendszerink személyre szabott bevezetését a DIMOP Plusz-1.2.6 pályázat keretében, és a későbbiekben terméktámogatást biztosítunk. 

Miért fontos, hogy előre tervezzünk, és a pályázati felhívás megjelenésekor már minden készen álljon?

Ha a pályázati felhívás megjelenésekor kezdünk el foglalkozni a pályázattal, kicsúszhatunk az időből.

Ezért fontos, hogy a vállalatirányítási rendszert szolgáltató partnerrel mielőbb egyeztessünk egy esetleges pályázat benyújtásról, így addigra vélhetően már a felmérés és az árajánlatadás is megtörténik.

Készüljön fel már most a pályázatra!

Maximalizálja esélyeit a pályázat elnyeréséhez!

Pályázzon a mi
ERP rendszereinkre!

Ha szeretne elsőként értesülni a pályázat indulásáról,
vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlapon!
 

Tegyen egy új lépést a digitalizáció felé! Hadd segítsünk!