Ügyviteli rendszer

Ügyviteli rendszer az Ön igényeire szabva!

Díjmentes bemutatókérés

Miért a PROGEN Nagy Machinátor ügyviteli rendszerét válassza?

Könnyebb, gyorsabb információ áramlásra van szüksége cége szervezeti egységek között? Hatékonyabb szervezeti működésre és valós adatokon alapuló döntéshozatalra alapozott menedzsment döntéseket szeretne hozni? Mindezt egy egységes, integrált rendszerből szeretné kezelni? Mindezekre a legjobb megoldást nyújtják a PROGEN rendszerei!

A PROGEN Kft. saját fejlesztésű ügyviteli rendszere

Mikro-kisvállalkozásoknak

  • Moduláris felépítésű
  • Rugalmasan igazodik a vállalkozás valós igényeihez
  • Egyetlen felületen intézhető számlázási, banki, könyvelési, bérfizetési, logisztikai, illetve számos további üzletviteli teendő

Kiknek ajánljuk?

  • Könyvelőirodák – Kereskedő cégek – Szolgáltató cégek
  • 30 fő alatti munkavállalói létszám

Díjmentes bemutatókérés

Gyors, hatékony, egyszerűen áttekinthető
ügyviteli rendszerre van szüksége?

Válassza a PROGEN Nagy Machinátor rendszerét!

Integrált vállalatirányítási megoldásokat nyújtó rendszereink mellett kisebb vállalatok, szervezetek egyszerűbb ügyviteli folyamatainak támogatására is megoldást nyújtunk.

Ügyviteli rendszereink rugalmas funkcionalitású, modulokból álló, a szervezetet majd minden folyamatában támogató megoldást nyújtanak. Lefedik a pénzügy és számvitel, a logisztika és más területek működését is. Az egyszerű bevezetésnek és használatnak köszönhetően jóval kevesebb támogatást igényelnek, mint nagyobb rendszereink.

Jellemzően a könyvelés, a beszerzés, a raktárkezelés és készletgazdálkodás, a bérszámfejtés és egyéb kereskedelmi funkciók támogatását tudjuk stabilan, hatékonyan és gyorsan biztosítani ügyfeleink számára.

Az ügyviteli rendszer előnyei?

  • Könnyű, gyors bevezetés
  • Professzionális vezetői támogatás
  • Egy egységes rendszerben kezelhető a szervezet összes folyamata
  • Segít a tervezésben, költségvetésben, előrejelzésében és jelentéskészítésben
  • Api kapcsolat Unas, Shoprenter és Shopify webáruházakhoz

Válasszon ügyviteli rendszert az Ön igényeire szabva!

Integrált vállalatirányítási rendszereink a középvállalatok folyamataira optimalizáltan, speciális iparági igényekre is megoldást nyújtanak, rugalmasan igazodnak a vállalkozás valós igényeihez, képesek mind felhasználószámban, mind pedig funkcionalitásban együtt növekedni a céggel.

Kérjen személyes vagy online ügyviteli rendszer bemutatót tanácsadóinktól!

A személyes bemutató során tanácsadó kollégánk segít abban, hogy az Ön alap igényei kiderüljenek, hogy el tudja dönteni, milyen irányban érdemes tovább mennie. Kérje díjmentes programbemutatónkat a PROGEN Kft. központjában vagy az Önök irodájában az ország egész területén, akár online formában is.