Legolvasottabb cikkeink 2023-ban

Az üzleti szférában mindig fontos követni az aktuális trendeket és újdonságokat, annak érdekében, hogy versenyképesek maradhassunk a piacon. Az elmúlt évben több olyan bejegyzésünk is megjelent, amelyek kiemelkedő érdeklődésre tartottak számot. Ezek nemcsak a jelenlegi kihívásokra kínáltak megoldásokat, hanem betekintést nyújtottak abba is, hogy merre halad a vállalkozások digitalizációja és menedzsmentje.

A 2023-ban legtöbbször olvasott cikkek között szerepeltek olyan témák, mint az ERP rendszerek hatékony felhasználása a pénzügyi menedzsmentben, vagy az ERP rendszer bevezetésének megtérüléséről szóló elemzés. Ezek a cikkek átfogó betekintést nyújtanak az üzleti folyamatok optimalizálásában és a vállalati hatékonyság növelésében.

Megtérül-e valaha egy ERP rendszer bevezetése?

Egy vállalatirányítási rendszer bevezetése mindig változással jár. Erre időben fel kell készíteni a munkatársakat. Ismertetni kell a beruházás célját, biztosítani kell a megfelelő képzéseket, egyúttal türelmi időt is célszerű hagyni az átállásra. Azonnali megtérülést várni irracionális elképzelés. 
.
.

ERP rendszer használata a pénzügyi menedzsmentben

Ez a blogcikk a pénzügyi menedzsment szempontjából vizsgálja az ERP rendszerek alkalmazásának előnyeit, és bemutatja, hogyan segíthetik a vállalatokat az adatok kezelésében és a hatékony döntéshozatalban. Az alábbi gondolatok a fontos, pénzügyi területet is érintő tényezők általános összegzését tartalmazzák, melyek természetesen vállalkozásonként eltérőek lehetnek.
.
.

10 hiba, amit gyakran elkövetnek cégek ERP választás során

A megfelelő szoftver segíthet optimalizálni a folyamatokat, növelni a hatékonyságot és javítani a döntéshozatalt. Azonban számos hibaforrás is rejlik egy ilyen méretű projektben. Cikkünkben a tíz leggyakoribb hibát tekintjük át, amit cégek gyakran elkövetnek a vállalatirányítási rendszer kiválasztása során.
.
.