Nagy Machinátor: Távmunka módszer

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel természetesen sok ügyfelünkben felmerült, hogy hogyan tudnák irodán kívülről, távolról megoldani a Nagy Machinátorban történő munkavégzést. Ebben szeretnénk Önöknek segítséget nyújtani.

Amennyiben távoli, azaz RC terminállal dolgoznak, a Nagy Machinátor programon belül semmilyen beállítás nem szükséges a távoli munkavégzéshez, strukturálisan fel van készítve erre. Mindössze azt kell megoldani, hogy a terminálok távolról is elérjék azt a hálózatot, ahol a szerver fut.

Ehhez összegyűjtöttük azokat a leírásokat a Súgóból, melyek segítségével a cégük informatikusa el tudja végezni a távoli eléréshez szükséges beállításokat. Kérjük, hogy továbbítsák felé ezt az információt.

A linkgyűjtemény:

Tudjuk azonban, hogy nem minden cég rendelkezik a szükséges infrastruktúrával vagy személyi feltételekkel a távoli munkavégzés feltételeinek kialakításához.

Ezért szeretnénk figyelmükbe ajánlani Üzemeltetési szolgáltatásunkat. Ezen szolgáltatás keretében kollégáink távoli eléréssel „beköltöztetik” az adatállományukat a Progen Kft. által üzemeltetett szerverre és a felhasználók gépein elvégzik a szükséges beállításokat. Ehhez semmilyen személyes találkozás nem szükséges. Ezt követően az Önök kollégái bármikor, bárhonnan elérik a Nagy Machinátor programot és tudnak dolgozni. A nálunk üzemeltetett szerverek frissítéséről, vírusvédelméről és folyamatos üzemeltetéséről innentől kezdve a Progen Kft. szakembergárdája gondoskodik.

Jelenleg is több mint 50 elégedett Nagy Machinátor Ügyfél használja ezt a szolgáltatásunkat 200-nál is több felhasználóval.

Amennyiben igénybe szeretnék venni Üzemeltetési szolgáltatásunkat vagy bármilyen kérdésük merülne fel ezzel kapcsolatban, az uzemeltetes@progen.hu vagy a support@nagymachinator.hu e-mail címen várjuk megkeresésüket.