PROGEN: Bisnode AAA tanúsítvány, 2020

A PROGEN az elmúlt évekhez hasonlóan 2020-ban is megkapta a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát, mellyel a hazai vállalkozások elenyésző százaléka rendelkezik. Rendkívül büszkék vagyunk erre az elismerésre, hiszen ez azt jelenti, hogy a PROGEN az ország legmegbízhatóbb cégei közé tartozik! A Bisnode „tripla A” minősítésével egy külső, független szakértő is elismerte cégünk stabilitását, tovább növeli Partnereink cégünkbe vetett bizalmát, megerősíti, hogy nagy figyelmet fordítunk a tisztességes üzletre.

tanusítvány
A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul (pl: Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, mérlegadatok, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok információi, sajtómegjelenések, stb.), emellett kitér a fizetési morálra is. A minősítés figyelembe veszi továbbá a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait is.

A minősítés kialakításának köszönhetően nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk. Büszkén állíthatjuk, hogy a PROGEN Kft. a jövőben is a hazai ERP piac stabil szereplője lesz.