sERPa 3.74 fejlesztési ciklus

A programban történt jogszabálykövetésekről, fejlesztésekről, módosításokról részletesen tájékozódhat a honlapon található fejlesztési tájékoztatóból, vagy a jelentősebb módosításokat kiemelve az internetről is elérhető 3.74: sERPa program helpjéből.

Kiemeltünk néhány fontos újítást a 3.74-es verzióból a könnyebb átláthatóság érdekében:

sERPaMobil

A mozgó értékesítés paraméterben új szabályzási lehetőség került a „személy” fülre, „Termékelőfordulás bizonylatonként többször” néven. Használata esetén az ajánlat és a vevőrendelés bizonylatokra ugyanazt a terméket többször is fel lehet venni. Akkor van értelme beállítani, ha egy terméket más-más áron, vagy más-más szállítási határidővel szeretnénk felvenni a bizonylatra.

EKÁER

EKÁER bevitelben új műveletekkel van lehetőség lefrissíteni az EKÁER információkat a NAV rendszeréből (amennyiben kézzel a WEB felületen módosítottak), valamint a megváltozott tételekről módosítási kérést lehet elküldeni NAV a felé.

Főkönyv: Beszámoló

A beszámoló nevének és sorainak ezentúl megadhatunk fordítási nevet, így a lekérdező a párbeszédablakon megadott nyelven is lekérhető. A nyomtatáson is a megadott nyelv szerint jelenik majd meg. Figyelem, fel kell hozzá tölteni a fordítást!

Rendelésnyilvántartás

Új menüparamétert fejlesztettünk, „Szállítmány generálás” néven. Használata esetén az áruellenőrzés fülön új oszlop jelenik meg, ahol pipálható, hogy a most generált szállítólevélből akarunk-e szállítmányt generálni. Több információ: a sERPa Súgóban.

Zárjegy nyilvántartási lista

Módosítás a zárjegy nyilvántartásban: ha egy termék nincs zárjegy termékkategóriába sorolva, akkor a kifelé irányuló mozgásoknál a program megkeresi, hogy a zárjegy sorszám szerint melyik szállítólevél tételen jött be, annak a terméke melyik kategóriába volt besorolva, és annál a zárjegy kategória tételnél listázza.

Számlamelléklet automatikus nyomtatása

Új számla kiállításakor szeretné hozzáfűzni a dokumentumhoz a teljesítési igazolást, vagy bármilyen más, csatolt iratot? A sERPa 74-es verziója ebben is megkönnyíti a munkáját! Több információ: számlamelléklet nyomtatása.