MagyarBrands díjas a PROGEN

2021 után 2022-ben, második alkalommal nyerte el a Kiváló Üzleti Márka és Innovatív Márka kategóriában is MagyarBrands díjat a PROGEN Kft.
.
A MagyarBrands díjátadó gálán több, mint 70 hazai márka képviselője vehette át a díjakat kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka és innovatív márka kategóriában, köztük a sERPa és Nagy Machinátor ERP rendszereinek fejlesztője, a PROGEN Kft. is. 
.
.
A programban részt vevő márkák önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése alapján kapják meg az elismerést. A MagyarBrands program szakértői egy komplex mutatószámot hoztak létre mindazon szempontok összegzéséből, amelyek közrejátszanak abban, hogy egy márkáról azt mondhatjuk, hogy hazai és sikeres.  A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született, vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt. 
.
Külön öröm számunkra, hogy a 2022-es évben a Business Superbrands díj mellett, mint magyar márka is bizonyíthattuk rátermettségünket, és nem csupán, mint Kiváló Üzleti Márka, hanem az állandóan újításra, fejlődésre törekvő márkákat díjazó Innovatív Márka kategóriában is. 
.
A MagyarBrands díj számunkra kiemelten fontos elismerés, mely a legjobbak közé az azt kiérdemlő legfontosabb hazai cégeket válogatja be. Különösen fontos, hogy a PROGEN saját célkitűzése és hitvallása ügyfelei maximális elégedettsége mellett a folyamatos innovációt tűzi zászlajára, így a MagyarBrands Innovatív Márka kategóriáját elnyerni visszaigazolás cégünk hosszútávú törekvéseivel kapcsolatban. 
.
.
.
Köszönjük a zsűrinek a megszavazott elismerést, melyhez Kollégáink kimagasló teljesítménye vezetett. Külön köszönjük Ügyfeleinknek a bizalmukat és együttműködésüket, nélkülük nem lehetnénk sikeresek! 
.
.