Ismét Business Superbrands díjasok lettünk!

Ismét Business Superbrands díjas lett a PROGEN Kft.!

Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak.

Idén tizenöt éves a Business Superbrands program, amely az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy 2022-ben a PROGEN Kft. ismét, második alkalommal Business Superbrands díjban részesült!

A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márkák eddigi sikerességét és hitelességét.

Köszönjük a Superbrands zsűrijének a megszavazott elismerést, melyhez Kollégáink kimagasló teljesítménye vezetett. Külön köszönjük Ügyfeleinknek a bizalmukat és együttműködésüket, nélkülük nem lehetnénk sikeresek!