NAV Számla Importer

A PROGEN Kft. által fejlesztett integrált vállalatirányítási rendszerek alapvető feladata többek között a mindenkori jogszabályoknak megfelelő számlázás és könyvelés kiszolgálása. Az adminisztráció terheinek csökkentése, ezzel a vállalatok hatékonyságának növelése. Ennek szellemében készült a Nagy Machinátor integrált ügyviteli rendszer  NAV Számla Importer modulja.

Mit jelent ez a felhasználók számára?

A modullal a NAV Online számla adatbázisából importálhatjuk és iktathatjuk a számunkra kiállított számlákat. Feleslegessé válik a szállítói számlák adatrögzítése, az importált adatok helyességének ellenőrzése; hibátlan adatokhoz juthatunk azonnal és akár automatikusan. Értékes munkaidőt takaríthatunk meg, amit a minőség, az eredményesség javítására fordíthatunk.

Az általunk fejlesztett NAV Számla Importer modul rugalmasan illeszthető be a vállalkozások szokásos ügyviteli folyamataiba. Az új modullal beemelhetők partnereink számlaadatai a rendszerünkbe akár közvetlenül a szállítószámlák közé, lehetőséget biztosítva a számla befogadásával kapcsolatos jóváhagyási mechanizmus rendszerben tartására. Az import történhet számlánként egyesével, csoportosan vagy akár automatikusan, időzítve is. A hibás tételeket az áttekinthetőség könnyítésére eltérő színnel jelöljük. Betöltés előtt ellenőrizhetjük az ERP rendszerünkben megajánlott főkönyvi számokat költséghelyeket, témaszámokat és igény szerint módosíthatjuk azokat akár tömegesen is. Lehetőség van jóváhagyási/elutasítási állomásokat a folyamatba helyezni, hogy csak azok a számlák kerülhessenek könyvelésre, amelyeket a felelős vezető engedélyezett. Lehetőség van Áfa gyűjtők és főkönyvi számok szerinti tétel összevonásra, hogy a számlák, amelyek sok hasonló tételt tartalmaznak egyszerűsítve kerülhessenek be a rendszerbe.

A Nagy Machinátor NAV Számla Import modulját használó könyvelőirodák az ügyfeleik vevőszámláit is beemelhetik a rendszerbe – bármely számlázó programból kiállított számlát – a modul hatékony eszközeit kihasználva. Ezzel értékes időt takaríthatnak meg, így lehetőségük lehet szolgáltatási minőség emelésére is az időrabló adatrögzítés helyett.

Érdekel a modul

Az alábbi ismertető videóból még többet megtudhat a modul működéséről: