Nyaralás kontra munka

Persze, nem árt időnként hetekre kikapcsolni az agyunkat és kizárni a külvilágot, de a kis- és középvállalatok vezetőinek világában ennek kevés a realitása. Mi nem arra bíztatjuk Önt, hogy csapot-papot hátrahagyva utazzon el wellnesszezni, s zárjon be addig mindent „leltározás” ürügyén. Inkább arra ösztönözzük, hogy vigye magával a zsebében a cégét! Miért ücsörögne az irodában, ha a tengerpartról is nyomon követheti a vállalat működését?

Online Nagy Machinátor: Ellenőrizze céges folyamatait okostelefonján keresztül

 

Egy kávéházból, a szállodai szobájából, vagy akár a strandról is figyelheti a logisztikát, a pénzügyeket. Néhány perc alatt ellenőrizheti cége folyamatait, kollégái munkáját, hogy aztán nyugodtabban tudjon pihenni! A cég működéséhez minden szükséges részlet elérhető a Nagy Machinátor ügyviteli program online alkalmazásában: számlázás, viszonteladói rendszer, kitárolás és betárolás, stb…

A rendszer automatikus figyelmeztetéseket és forgalmi adatokat is tud küldeni Önnek, a kívánt adattartalommal.

A webalapú Online Nagy Machinátor alkalmazással kötöttségek nélkül bárhonnan ránézhet Nagy Machinátorára, csak internetkapcsolat kell hozzá. A rendszer platform független: android, iOS, Windows Phone oprációs rendszerű laptopon, telefonon, tableten, vagy számítógépen is működik, és böngészőben futtatható. (Windows Explorer, Chrome stb.)

Az Online Nagy Machinátor használata olyan kényelmes és egyszerű, hogy a nyaralásról visszatérve talán vissza sem akar majd ülni asztali számítógépe elé!