Többszörösen díjazott a PROGEN márka 2023-ban

A PROGEN Kft. idén immáron harmadik alkalommal nyerte el a Business Superbrands díjat, amely a legkiemelkedőbb márkákat ismeri el. A program már sok éve emeli ki azokat a magyarországi márkákat, amelyek elsősorban vállalkozásokkal és szervezetekkel állnak kapcsolatban, és nem a fogyasztókra összpontosítanak.
.
A díj odaítéléséről egy független, marketing és vállalatvezetés terén jártas szakemberekből álló bizottság dönt, akik részletes előszűrést követően választják ki a legkiválóbb márkákat minden évben. Ez az elismerés irányt mutat a piaci szereplők számára, akik fejlődésre törekszenek, és a hazai márkák számára példát jelent a sikeres márkaépítés terén. A Superbrands díj pozitív visszajelzést nyújt a márkáról, és a bizottság döntése szakmai alapokon nyugszik.
.
Köszönettel tartozunk a Superbrands zsűrijének a díjazott elismerésért, amely Kollégáink kiváló teljesítményének köszönhető. Külön köszönetet mondunk Ügyfeleinknek a bizalmukért és együttműködésükért, mivel nélkülük nem érhetnénk el hasonló sikereket!
.