Csoportos béremelés – ne egyenként kattintgassunk!

Csoportos béremelés: Hogyan működik?

Először egy szűrésben kiválogatjuk azokat a munkavállalókat, akikre érvényes lesz a béremelés. Mivel új díjazást mindig úgy veszünk fel, hogy lezárjuk az előzőt és újat kezdünk, a „Csoportos béremelés” ezt megteszi automatikusan helyettünk.

A műveletben meg lehet adni növekmény százalékot és fix összeget is. Sőt, ezeket külön-külön és együtt is lehet használni! (Ha mindkettőhöz adunk értéket, akkor először a százalékos számolás fut le és utána adja hozzá a sERPa a fix összeget.)

A program kerekítést is használ, hogy még egyszerűbb legyen a dolgunk: nem csak a filléreket lehet így kiküszöbölni, hanem „kerekebb” összeget kaphatunk végeredménynek. (10-es, 100-as vagy 1000-es választható.)

Természetesen meg lehet adni a béremelés kezdő dátumát, tehát előre is elvégezhetjük a számítást. (…avagy utólag, ha valami miatt szükséges ez.)

A „Csoportos béremelés” párbeszédablak után kapunk egy értesítő ablakot arról, hogy hány személynél futott le a művelet és kik azok, akiknél nem, mert valamilyen szempontból speciális esetek.

 

Kapcsolódó cikk: sERPa Bérszámfejtés