sERPa NAV Számla Importer – 2021.08.26.

Örömmel tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy sERPa Integrált Vállalatirányítási Rendszerünk új modullal gazdagodott, elérhetővé vált a NAV Számla Importer modul.

A NAV online számla adatszolgáltatási kötelezettség legújabb verziói megteremtik a kétirányú kommunikációt, vagyis lehetővé teszik a hazai vállalkozások számára a NAV adatbázisából az ellenőrzött, megfelelő formai és tartalmi elemeket tartalmazó belföldi szállítói számlák letöltését. Erre a lehetőségre épül a NAV Számla Importer modul.

Mit jelent ez számunkra?
A modullal a NAV online számla adatbázisából importálhatjuk és iktathatjuk a számunkra kiállított számlákat. Hatékonyabbá válik a szállítói számlák adatrögzítése, az importált adatok helyességének ellenőrzése; hibátlan adatokhoz juthatunk azonnal és akár automatikusan. Értékes munkaidőt takaríthatunk meg, amit a minőség, az eredményesség javítására fordíthatunk.

Az általunk fejlesztett NAV Számla Importer rugalmasan illeszthető be a vállalkozások szokásos ügyviteli folyamataiba. Az új modullal beemelhetők partnereink számlaadatai a rendszerünkbe, akár a Számlaérkeztetésbe (lehetőséget biztosítva a számla befogadásával kapcsolatos jóváhagyási mechanizmus rendszerben tartására), akár közvetlenül a szállítószámlák közé. Az import történhet számlánként egyesével vagy csoportosan, az időzítést automatikus üzenetekkel támogatva.

Olyan funkcionalitást kínálunk Önöknek, amely egy öntanuló, okos megoldás, jól kezelhető interaktív felülettel; támogatja a beolvasott számlák automatikus kontírozását, a gazdasági események, számlázott termékek, ezen keresztül akár a beszerzési szállítólevelek (115-ös verziótól) felismerését.
Az új típusú számlatétel adatok (pl. a termék partner cikkszáma, vagy a szöveges, ismétlődően előforduló gazdasági események) az import során egyszerűen felvehetők a törzsadatok közé, biztosítva ezzel az egyre hatékonyabb, igényesebb automatikus számlabeolvasás lehetőségét.

A NAV Számla Importer modul részletes leírását a sERPa súgóban olvashatják!

A gyors használatba vétel megkönnyítésére a tapasztalatainkat és a legjobb gyakorlatot használva előre paraméterezzük a modult.

A NAV Számla Importer modul árjegyzék szerinti listaára 400 000 Ft + áfa, korlátlan felhasználói hozzáféréssel, melyből a megkötött szerződések esetén 10 % licenckedvezményt és 1 fő részére díjmentes csoportos online oktatást kínálunk, ahol megismertetjük Önöket a modul használatával.

Várjuk jelentkezésüket!

Érdekel a modul!