UNAS adatkapcsolat és Shoprenter interface

A sERPa eddig is sokfajta webáruházzal együttműködött, – például az UNAS felé is képes volt az adatcserére az API felületen keresztül – és immár a Shoprenter integráció is a vállalatirányítási rendszer része!

A közvetlen adatcsere rengeteg munkaórát és energiát spórol a webáruházzal és vállalatirányítási rendszerrel egyaránt rendelkező cégeknek: például a sERPában levő termék- és készletadatok ezután automatikusan átkerülhetnek a kapcsolt UNAS vagy Shoprenter webshopba, amikor változik a terméktörzs, az ár vagy a készlet. Valamint, a rendszer átveszi a rendelést és az azon szereplő ügyfél nevét, címét. Így az interneten látszó és a valós raktárkészlet automatikus szinkronban lehet, az eladás pénzügyi része is gördülékenyebb és az akciókat, csomagkedvezményeket is könnyebben kezeli a rendszer.

Az érdeklődők számára a UNAS Online Kft. 21 napon keresztül tartó ingyenes tesztidőszakot biztosít: A honlapjukról elérhető a teszt áruház, amelyben az API kapcsolat is működik, így a sERPa kapcsolat is kipróbálható bizonyos korlátozásokkal. (Pl.: a cikkek száma maximum 1000 lehet.) Ezt azok is használhatják, akiknek már van működő webáruháza, de nem élesben szeretnék tesztelni az új sERPa adatkapcsolatot.

A Shoprenter webáruház is biztosít ingyenes tesztidőszakot: itt 14 napig lehet tesztelni, hogy megfelel-e elvárásainknak a rendszer.

Az UNAS adatkapcsolatról és a Shoprenter integrációról szerződött Partnereink a sERPa Súgóban olvashatnak bővebben, illetve ERP tanácsadó kollégáink segítségét kérhetik a témában a +36-1 481-9003 -as telefonszámon.