sERPa: NAV Számla Importer

Hamarosan érkező új NAV Számla Importer modulunkkal új lehetőséget kínálunk minden meglévő és leendő ügyfelünknek.

A NAV OSA 2.0 július 1-jei bevezetése lehetővé teszi a hazai vállalkozások számára a NAV adatbázisából a belföldi szállítói számlák letöltését.

Mit jelent ez számunkra?

Feleslegessé válik a szállítói számlák adatrögzítése, az importált adatok helyességének ellenőrzése; hibátlan adatokhoz juthatunk azonnal és akár automatikusan. Értékes munkaidőt takaríthatunk meg, amit a minőség, az eredményesség javítására fordíthatunk.

Az általunk fejlesztett NAV Számla Importer rugalmasan illeszthető be a vállalkozások szokásos ügyviteli folyamataiba. Az új modullal beemelhetők partnereink számlaadatai a rendszerünkbe, akár a Számlaérkeztetésbe (lehetőséget biztosítva a számla befogadásával kapcsolatos jóváhagyási mechanizmus rendszerben tartására), akár közvetlenül a Szállítószámlák közé. Az import történhet számlánként egyesével, csoportosan vagy akár automatikusan, időzítve is.

Olyan funkcionalitást kínálunk Önöknek, amely egy öntanuló, okos megoldás, jól kezelhető interaktív felülettel; támogatja a beolvasott számlák automatikus kontírozását, a gazdasági események, számlázott termékek, ezen keresztül akár a beszerzési szállítólevelek felismerését. Az új típusú számlatétel adatok (pl. a termék partner cikkszáma, vagy a szöveges, ismétlődően előforduló gazdasági események) az import során egyszerűen felvehetők a törzsadatok közé, biztosítva ezzel az egyre hatékonyabb, igényesebb automatikus számlabeolvasás lehetőségét.

 

Figyeljék hamarosan megjelenő újabb tájékoztatónkat a részletekről!