sERPaMobil: Tatarozzuk az operációs rendszert!

Nincs megállás az operációs rendszerek világában: rohamléptékben fejlődik az Android, a Chrome, a Firefox is, amivel lépést kell tartania a kapcsolódó programoknak. A sERPaMobilnak is folyamatosan alkalmazkodnia kell az elvárásokhoz, hogy biztonságos, stabil kapcsolatot adjon a cég központi rendszerével és hatékonyan segítse a munkatársakat. (Például a mozgó értékesítőket és raktárkezelőket, hiszen nekik elengedhetetlen a munkájukhoz.)

A sERPaMobil számára tehát kiemelten fontos, hogy folyamatosan frissítsék a böngészőt, amin keresztül a mobil eszköz kapcsolatot teremt a szerveren tárolt adatokkal. Ellenkező esetben egyes részfolyamatok megakadhatnak!

Jelenleg a szükséges konfiguráció minimum az Android 4.1, illetve az ennél újabb verziók bármelyike, valamint a támogatott böngészők (Chrome, Firefox, Safari, Windows Edge) aktuálisan legfrissebb verziója.

A legújabb böngészőverziók előnye a biztonságos és gyors adatforgalom, a kezelőfelület és az azt működtető rendszer tökéletes összhangja.