sERPa Mobil: a zsebiroda

Megosztott Excelt használnak és igyekeznek hibátlanul tartani a sokfelhasználós táblázatot, vagy folyton telefonálgatnak a raktárosnak aktuális készletinformációért? Utólag szokták lepapírozni a bizonylatokat az innen-onnan összeszedett adatok alapján? Mindez gyorsabb és egyszerűbb lenne a sERPa Mobil segítségével!

Mobil módszerek: Célszerszámot a célfeladatra!

Megoldás lehet, ha az üzletkötő a laptopját viszi magával és Távoli Asztalon keresztül csatlakozik a céges sERPa rendszerhez: ennek előnye, hogy szó szerint ugyanúgy dolgozhat a világ bármely -stabil internet eléréssel rendelkező – pontjáról, mintha az irodában lenne. Hátránya, hogy a laptop nem fér el zsebben… és néha nem mindegy, hány kilót cipelünk magunkkal.

Sokkal kényelmesebb és gyorsabb módszer a sERPa Mobil használata, amely – mivel kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve- gyengébb internetelérés mellett is stabil és valós idejű kapcsolatot biztosít. Megfelelő perifériák mellett akár számlát is nyomtathat a puszta közepén. Ha akar.

Ajánlattétel: kedvezmények, akciók és összetett ármeghatározási szabályok

Gyakori probléma az offline módszerekkel, hogy nehézkesen -vagy egyáltalán nem- kezelik a mennyiségi időszaki, esetleg fizetési módhoz kötődő kedvezményeket. Különösen, ha ezek halmazatilag jelennek meg egy-egy árajánlatban. A sERPa Mobilnak ez nem jelent gondot, hiszen minden időpillanatban hozzáfér a készlethez és az ügyfél adatbázishoz is. Így nem az üzletkötőnek kell észben tartania, jegyzetekből visszakeresnie ezeket.

Időpontok, határidők

Ahány cég, annyi szokás: vannak rendszeres időközönként ismétlődő túrák és folyton változó útvonalak is. Ezeket a sERPa Mobil „észben” tartja, és figyelmeztet a következő munkafolyamatokra. Kapcsolatfelvétel ideje, egyeztetés, megbeszélés, a következő látogatás időpontja, vagy egyéb fontos információ: ez mind tervezhető, naplózható, akár automatizálható.

Adatbiztonság

A felhasználó azonosítást követően tud kapcsolódni a központi rendszerhez, a tárolt jogosultsági beállítások alapján. Ez azt jelenti, hogy csak szigorú biztonsági protokollt betartva fér hozzá a céges adatokhoz a jogosultsági szintjének megfelelő mértékben. Sőt, a program azt is képes az adatbázisban tárolni GPS koordináta formájában, hogy pontosan hol rögzítette az adatot a felhasználó, segítve ezzel az üzletkötők tényleges mozgásának nyomon követését.