Iparági alkalmazások

Gázkereskedelem

A földgáz kereskedelem folyamatainak a támogatása a sERPa vállalatirányítási rendszer „Gázkereskedelem” iparági moduljában került megvalósításra.

Gázkereskedelem

Szerviz

A klasszikus szerviz tevékenység támogatására kialakított cél rendszerünk a sERPa egyéb folyamatiba teljes mértékben integráltan oldja meg a célterület támogatását a hibabejelentéstől a munkalapos elszámoláson keresztül a számlázásig.

Szervíz

Kommunális üzemelétetés

Önkormányzatokhoz közeli ingatlanüzemeltető cégeknél, vagy lakóparkokat üzemeltető vállalkozásoknál alapvető igény, hogy pontos nyilvántartásuk legyen a lakásokról, azok különböző fogyasztásmérő berendezéseiről és óraállásáról. A sERPa kommunális üzemeltetés modulja tartalmazza azokat az elemző funkciókat, amelyek ezen cégek vezetőinek munkáját segítik, valamint lehetővé teszi az önkormányzatok felé a kötelező adatszolgáltatást.

Kommunális üzemeltetés

Követeléskezelés

Követelések behajtásával foglalkozó cégek részére kifejlesztett, az adósok és az azokkal történt kontaktusok nyilvántartására szolgáló kiegészítő modul.

Követeléskezelés

Helyszíni szolgáltatás

A helyszíni szolgáltatás modul tartalmazza azokat a funkciókat, amelyek a helyszíni szolgáltatást nyújtó cégek adminisztrációját (nyilvántartás, rendelés visszaigazolás és szerződés nyomtatás) teszik lehetővé. Ilyen tevékenység lehet például bizonyos eszközök, berendezések kihelyezése egy kért helyszínre és / vagy helyszíni üzemeltetése, bérbeadása, majd folyamatos számlázása. Pl.: Mobil toalett helységek kihelyezése, Zsaluzó és állványanyagok kölcsönzése, stb.

Helyszíni szolgáltatás