Megérkezett a sERPa E-számla modul!

Az elektronikus kereskedelemben elengedhetetlen a pontos, precíz számlázás és a biztonságos számlakapcsolat. Az online számla adatszolgáltatáshoz kapcsolódó lehetőségeket kihasználva, új, hasznos funkcióval bővült az e-számla modulunk, mellyel harmadik féltől függetlenül végezhetjük az elektronikus számlázást.

Ha Ön
– eddig nem használt e-számlát,
– magasnak tartotta az e-számla költségeit,
– papír alapú számlákat alkalmazott csomagküldése során,
– a számlakiállítás és küldés folyamata bonyolult és megterhelő volt az Ön számára,
akkor a sERPa elektronikus számla modulja mindezekre megoldást nyújt a jövőben.

A sERPa e-számla modulunk kedvezményes licenc díja 2022. április 08-ig:
440.000 Ft helyett csak 299.000 Ft + áfa
terméktámogatott ügyfeleink számára!

Érdekel a modul!

A modul előnyei a felhasználók számára:
• Szolgáltatásunk során az összeállított csomag elkészítését követően a sERPa e-számla modulja a NAV felé hash kóddal küldött PDF megoldás használatával elektronikus számlát állít elő, további költségek nélkül. A hash kód segítségével hitelesíti a számlát, majd a megfelelő hash kóddal ellátott számla archiválása a NAV online számla rendszerében megtörténik.
• Az így hitelesített elektronikus számla a vevőszámla funkcióban a Számlaképen látható, amely a hash kódot is tartalmazza. A rendszer automatikusan e-mailként a számlát a vevő számára meg is tudja küldeni.

• Az automatikus számlázás (szállítólevélből) szolgáltatás segítségével további költségek nélkül, megszokott minőségben, gyorsabban, kényelmesebben végezheti kiszállításhoz kapcsolódó számlázási folyamatait.

A megoldás jogszabályi háttere: 1/2018. (VI. 29.) ITM rendelet 7.§
A megoldásról bővebben itt olvashat.