Díjmentes Nagy Machinátor oktatás!

Számunkra fontos Ügyfeleink véleménye és megelégedettsége, ezért kéréseik és visszajelzéseik alapján az online csoportos oktatásunk napját 2021.12.21. (kedd) 10:00 órára módosítjuk. Az év végéhez közeledve ezzel a díjmentes online csoportos oktatásunkkal szeretnénk Partnereinknek segítséget nyújtani az év végi zárás és év eleji nyitás teendőivel kapcsolatban a Nagy Machinátorban. Az előadáson szó lesz többek között az év végi leltárról, készlet nyitásról és a főkönyv zárás-nyitásról.

Várjuk az oktatásunkon!

Év végi zárás – év eleji nyitás teendők a Nagy Machinátorban

Az oktatás időpontja: 2021. december 21. (kedd) 10:00-12:00
Előadó: Kiss László Nagy Machinátor tanácsadó
Részvételi díj nincs!
Oktatás módja: Online a Microsoft Teams felületén

Tematika:

– Számlasorozatok, számla paraméterek
– Bank, pénztár nyitóadatok
– Főkönyv zárás-nyitás
– Év végi leltár
– Készlet nyitás

Az oktatásra való jelentkezéshez, kérjük kattintson a lenti jelentkezés gombra. A jelentkezés beküldése után automatikus e-mailben küldjük a csatlakozáshoz szükséges linket és a tudnivalókat.

Jelentkezés az oktatásra!

Tájékoztatjuk, hogy a jelentkezéskor megadott adatait a PROGEN Kft. adatkezelési útmutatója szerint kezeljük. Jelentkezésével egyidejűleg elfogadja, hogy az eseményről felvétel készül, melyet zárt csatornán korlátozott ideig megosztunk a résztvevőkkel. Amennyiben nem tud részt venni az oktatáson, de elküldi regisztrációját, abban az esetben is elérhető lesz az Önök számára az eseményről készült felvétel.