Kapcsolja össze a Nagy Machinátort webáruházával könnyen

Tudta, hogy a Nagy Machinátor ügyviteli rendszer számos webáruház típussal képes kommunikálni, egy előre kiépített API kapcsolat segítségével?

Mi az API kapcsolat?

Az API kapcsolat egy olyan eljáráshalmaz, mely segítségével programunk adatot cserél más szoftverekkel (például: számlázó, készletkezelő, vagy webáruház). Ez a kapcsolat webshopot üzemeltetők számára különösképpen hasznos, hiszen egyszerűen, gyorsan, folyamatosan biztosított az adatcsere a webáruház és az ügyviteli rendszer között.

Kapcsolódás webáruházakhoz

A Nagy Machinátor jelenleg három bérelhető webáruház-szolgáltatóhoz képes kapcsolódni:

  • UNAS
  • Shoprenter
  • Shopify

 

 

Mindezen felül, a Nagy Machinátor ügyviteli rendszer “általános webáruház integrációs megoldásának” segítségével bármely egyedi webáruházhoz való kapcsolódást nagyon rövid időn belül képes megoldani.

Mi az előnye az összekapcsolásnak?

Valós idejű adatfrissítés: Az ügyviteli és vállalatirányítási megoldások API kapcsolattal való kezelésének egyik fő előnye, hogy lehetővé teszi a közel valós * idejű integrációt webáruházakkal. Az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára ez az integráció kulcsfontosságú eleme a sikeres online áruház működtetésének.

Ha például kifogy a raktárkészletünk, a webáruház nem engedi, hogy megrendeljék az adott terméket, így a vásárló mindig naprakész készletből válogathat.

Az API kapcsolattal összekötött webáruház és ügyviteli rendszer között minden adatvezérelt folyamat leegyszerűsödik, legyen az számlázás, készletnyilvántartás, ügyfélnyilvántartás, kiszállítás vezérlése, vagy bármely más az ügyvitelből támogatott folyamat.

Elégedett ügyfelek: Bár a front-end az e-kereskedelmi kiszolgálás egyik legfontosabb eleme, a rendelések tényleges komissiózását, csomagolását és kiszállítását szolgáló háttérfolyamatok ugyanolyan fontosak. Ezért a háttérben működő ERP -szoftver és a webáruház közötti integráció nagy hatással lesznek az eredményekre és az ügyfelek elégedettségére.

*Közel valós idejű integráció: az adatfrissítés a felhasználó által kért időközönként (pl.: 15 perc) történik, elkerülve a webáruház szolgáltatók szervereinek leterhelését.

Amennyiben fontolóra vette ügyviteli rendszerének összekapcsolását webáruházával, vegye fel velünk a kapcsolatot ezen az oldalon. Tanácsadóink készségesen állnak rendelkezésére.