Megérkezett a NM WEBWORKER modul!

A Nagy Machinátor folyamatosan tartja a lépést: a webszervízzel kiszolgált külső adatkapcsolatok egyre több funkcióval bírnak. Legyen szó egyedi webáruház kapcsolatokról, vagy böngészőből leadott rendelésekről, az új WEBWORKER modulunk a korábbi webszervíz teljesítményét megtöbbszörözi!

A WEBWORKER a webszerviz funkcionalitását kiváltja, és többszálú webszerviz kapcsolatot hoz létre. Az eredmény: nagyobb teljesítmény, hatékonyabb megoldás a webszervizen keresztüli külső adatkapcsolatok menedzselésére, így a webszerviz a WEBWORKER modul segítségével átalakul feladatmenedzserré.

A WEBWORKER modulunk 2022. március 31-ig kedvezményes áron

25%-os licenc díj kedvezménnyel

200.000 Ft helyett csak 149.000 Ft + áfa öt felhasználóig.

További ajánlatok ld. lent!

ÉRDEKEL A MODUL!

A modul ELŐNYEI a felhasználók számára:
GYORSABB: az eddig megszokott működéssel szemben több különböző típusú elérés együttes használata során a várakozási idő jelentősen csökken, például webáruház kapcsolat vagy web-alapú online Nagy Machinátor használata esetén.
OPTIMALIZÁLT: szabályozható, hogy melyik külső elérés melyik és hány dedikált kiszolgáló szálat kapjon, ezáltal optimalizálható, menedzselhető a terhelés eloszlása.
FLEXIBILIS: választható automatikus kiszolgálási mechanizmus, amely beépített intelligenciája a rövidebb várakozási sorral rendelkező szálaknak osztja szét az utasításokat, ezzel elosztva a terhelést és maximalizálva, akár megsokszorozva a kiszolgálási teljesítményt.

Példa a WEBWORKER modul használatára
Egy webshop készlet és árinformáció lekérdezései egymás mellett gyorsabban lefutnak, emellett egy raktári dolgozó vagy egy értékesítő Web-alapú online Nagy Machinátor PDA-n történő kitárolási utasítás vagy rendelés lekérdezése is optimálisan történik. A feladatok nem egymást követően, hanem párhuzamosan kerülnek végrehajtásra.

Részletes akciós licenc díj árajánlat:
• 5 felhasználóig 200.000 Ft helyett 149.000 Ft + áfa,
• 10 felhasználóig 400.000 Ft helyett 299.000 Ft + áfa,
• 11 felhasználó felett 600.000 Ft helyett 399.000 Ft + áfa.

Várjuk jelentkezésüket!