Nagy Machinátor 3.1.158

Tájékoztatjuk, hogy elérhető a Nagy Machinátor integrált ügyviteli rendszerünk aktuális 157-es és következő 158-as verziója.

Az alábbiakban összefoglaltuk a 158-as verzió fontosabb fejlesztéseit. Részletes információkat a fejlesztési ciklusokhoz tartozó összefoglaló súgó topikokban és a Fejlesztések, javítások fejezetben olvashatnak.

Pénzügy

A 158-as verziótól elérhető az előlegkezelés új metódusa, amelyről hamarosan külön hírlevelet küldünk.

Logisztika

Leltárimport külső adatforrás alapján
A táblázatos leltárbevitel kiegészült azzal a lehetőséggel, hogy külső adatforrás alapján (pl. Excel tábla) feltölthető legyen a leltár.

Feltöltés Excelből

Továbbá aktualizáltuk a leltározásra vonatkozó leírásunkat, amelyben külön felhívjuk figyelmüket a webalapú mobil leltárfelvétel lehetőségére.

Termékcsalád árváltozás
Az árváltozás funkció új lehetőséggel egészült ki: Termékcsalád árváltozás
Termékcsalád árváltozásról akkor beszélünk, ha azt akarjuk biztosítani, hogy a termékcsaládba tartozó összes terméknek ugyanaz legyen az eladási ára. A funkció beállításáról részletesen a súgóból tájékozódhatnak.

Ügyfélár generálás
Új funkció készült, mely megkönnyíti az ügyfélfüggő árak csoportos generálását. A funkció segítségével meglévő ügyfélárakon lehet csoportosan módosítani. A funkcióban megadható, hogy mely ügyfélnek, mely termékeknek az árait hány %-kal emeljük.

Ügyfélár generálás

Részletes leírás az ERP rendszerünk súgójában olvasható.