Nagy Machinátor: NAV Online a 117-es verzióban

Annak érdekében, hogy a Nagy Machinátor teljes körűen eleget tudjon tenni a kötelező adatszolgáltatásnak, a programban a már évek óta rendelkezésre álló ún. számlasorozatok használata szükséges. A számlasorozatokban definiálható a számlaszám felépítése, és vezérelni lehet a számlázással összefüggésbe hozható szolgáltatások működését, pl. engedélyezett fizetési módok, számlakép, stb. (A számlasorozatok fogalma nem egyezik meg a programban több évtizede rendelkezésre álló számlaparaméterekkel!)

A Machinátor NAV online-számla tesztkörnyezetében a 117-es verzió óta a program figyelmeztet a számlasorozatok hiányára, ha azonban bizonytalan ebben, vagy még nem használta a tesztkörnyezetet, forduljon a kérdéssel saját kulcsfelhasználójához.

Ha az Önök rendszerében még nincsenek használatban a számlasorozatok, ezeket az alábbi linken található súgó alapján be tudják állítani: Nagy Machinátor számlasorozatok.

Amennyiben segítséget kívánnak igénybe venni a számlasorozatok kialakításához, kérjük jelezzék felénk és egy rövid felmérést követően a hatályos árjegyzékünk szerinti ERP tanácsadói szolgáltatásunk keretében rendelkezésükre állunk.

Amennyiben már használják az új típusú számlasorozatainkat, Önöknek ezekkel már nincs teendője.