NM: NAV Számla Importer 1.0

A Nagy Machinátor integrált ügyviteli rendszerünk új modullal gazdagodott, elkészült a NAV Számla Importer  1.0-ás verziója.
A NAV OSA 2.0 július 1-jei bevezetése lehetővé teszi a hazai vállalkozások számára a NAV adatbázisából a szállítói és vevői számláink letöltését. Erre a lehetőségre épül új fejlesztésünk.

Milyen lehetőségeket kínál az új funkció:

  • A modullal a NAV Online számla adatbázisából importálhatjuk és iktathatjuk a számunkra kiállított szállító számlákat és az általunk kézzel vagy más programmal kiállított vevőszámlákat (amelyekről adatszolgáltatás történt).
  • Először megtekinthetjük a saját adószámunkat érintő bizonylatokat, ahol láthatjuk azt is, hogy mely számlák szerepelnek már a rendszerünkben, majd kiválaszthatjuk, melyeket szeretnénk letölteni.
  • A számlákat importálhatjuk egyesével vagy akár csoportosan is.
  • Szeretnénk támogatni azt, hogy a számlák már a megfelelő adatokkal kerüljenek be a rendszerbe. Ezért a számlák betöltése előtt ellenőrizhetjük a Machinátorból megajánlott főkönyvi számokat, költséghelyeket, témaszámokat és igény szerint módosíthatjuk azokat akár tömegesen is.
  • Tisztában vagyunk vele, hogy a számlák befogadása és könyvelése komoly felelősség, így lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a számlák csak egy kijelölt személy jóváhagyása után legyenek betölthetőek.

Nem csak NAV!

A NAV számlaimporton túl a modullal képesek lehetünk bármely számlázó programból kiállított számlát importálni a vevőszámláink közé, a NAV Számla Importer eddig felsorolt hatékony eszközeit kihasználva.

A NAV Számla Importerrel értékes munkaidőt takaríthatunk meg, amit a minőség, az eredményesség javítására fordíthatunk.

Az alábbi ismertető videóból még többet megtudhat a modul működéséről, amely a Nagy Machinátor súgóból is elérhető:

 

 

Vállalatirányítási rendszereink egészére jellemzően a NAV Számla Importer modulunk is rövidesen további funkciókkal bővül Partnereink hatékony működésének maximális támogatására.

Várjuk jelentkezésüket!

Érdekel a modul