Ön milyen képzésre látogatna el legszívesebben?

A PROGEN Kft rendszeresen tart oktatásokat mind a Nagy Machinátor, mind a sERPa programokkal kapcsolatosan, különböző témákban, a partnerek igényei szerint. Ezek a tanfolyamok a régi felhasználók programkezelési ismereteinek megerősítésére és bővítésére, valamint új kollégák betanítására is alkalmasak. Az oktatásokat magasan képzett, gyakorlattal rendelkező szakemberek tartják, költséghatékony módon biztosítva stabil tudást a résztvevőknek.

Oktatás kérdőív

A jövőben még inkább figyelembe kívánjuk venni a felhasználók igényeit az oktatások szervezésekor, ezért kérdőíves felmérésbe szeretnénk bevonni Partnereinket. A kérdőív a Partnerközpontba történő bejelentkezéskor jelenik meg, mindaddig, míg kitöltésre nem kerül. Kitöltés nélkül az X gomb megnyomásával zárható be a kérdőív. Egyelőre csak a cégenkénti megjelenítésre van lehetőség, így kérjük, hogy az illetékes felhasználó töltse ki a kérdőívet.

A kérdőív kitöltése csak előregisztráció, nem jelent automatikus részvételt az oktatáson! Megfelelő számú jelentkező esetén a szokásos módon, hírlevélben meghirdetésre kerül az oktatás. Ezt követően az időpont és pontos feltételek ismeretében lehetőségük van jelezni a konkrét részvételi szándékot. Előzetesen a kérdőívben található linken tájékozódhatnak az egyes oktatások tartalmáról. A kérdőívet negyedévente frissítjük új témákkal, ekkor töröljük az előző negyedévi válaszokat is, újraindítjuk minden téma előregisztrációját.

A Partnerközpontba való bejelentkezés után ezt az űrlapot fogja látni:

Belépés a Partnerközpontba

Terméktámogatással rendelkező Partnereink számára a PROGEN Kft. saját fejlesztésű sERPa modulja, a Partnerközpont biztosítja a védett tartalmak elérését és a támogatási tevékenységgel kapcsolatos kommunikációt.

A honlap szerződött Partnereink számára fenntartott részére történő belépést az oldal tetején található Belépés ügyfeleknek gomb megnyomásával tudják kezdeményezni.

A belépéshez az előző honlapon érvényes webes felhasználónevet vagy emailcímet és jelszót tudják használni.

Amennyiben új jelszóra van szükségük akkor az Elfelejtett jelszó menüpontban lehet a jelszóváltoztatást elindítani. Új felhasználónevet a serpaugyelet@progen.hu vagy a nmugyelet@progen.hu címen igényelhetnek.