sERPa oktatások: újraindult az előregisztráció!

Partnereink jelzéseit figyelembe véve az eddigi, népszerű témakörök mellé felvettük a „Rendelésnyilvántartás – haladó szint” című oktatást is. Bízunk benne, hogy tanfolyamaink között Ön is megtalálja az igényeinek megfelelőt.

A PROGEN Kft. rendszeresen tart oktatásokat különböző témákban, a partnerek igényei szerint. Ezek a tanfolyamok a régi felhasználók programkezelési ismereteinek megerősítésére és bővítésére, valamint új kollégák betanítására is alkalmasak. Az oktatásokat magasan képzett, gyakorlattal rendelkező szakemberek tartják, költséghatékony módon biztosítva stabil tudást a résztvevőknek.

A „Rendelésnyilvántartás – haladó szint” című új oktatásunkon Tóth Attila Sándor, Üzleti Terület Manager nyújt gyakorlati jellegű ismereteket a sERPa rendelésnyilvántartási moduljának beillesztéséről a gazdasági folyamatokba. A tanfolyamon szó lesz többek közt a rendeléskezelés és az árukiadás különböző módszereiről, a terméktulajdonságok és szolgáltatások kezeléséről is. A sERPa integrált vállalatirányítási rendszer automatizmusai, a lekérdezések és listák nyomkövetése is a tananyag részei.

Tantermünket felszereltük 18 db új, korszerű számítógéppel, melyek segítségével a résztvevők rögtön ki is próbálhatják a tanfolyamon tanultakat. Oktatásaink tematikájáról a Súgóban olvashat, valamint aktuális tanfolyamaink listáját megtalálja weblapunkon.